Kivezeti az El Al az Up márkát 

Idei év októberéig kivezeti az izraeli El Al UP márkáját — tudtuk meg az Airlineroute híréből.

„Az UP by El Al nem fapados!” 

- szögezte le Váradi János, a Budapesten az El Al tevékenységét pont egy éve átvevő UP évfordulója alkalmából megrendezett izraeli workshopon. A szerdán, az Izraeli Kulturális Intézetben megrendezésre került eseményen az Izraelbe legnagyobb létszámban kiutaztó utazásszervezők, az MSE Tours, Chemol Travel, B. B. Tours, OTP Travel valamint a TS Tours és számos viszonteladó vett részt.
Szakmai meghívó izraeli kóser reggelire

Szakmai meghívó izraeli kóser reggelire 

Viszonteladással foglalkozó utazási irodák képviselőit tájékoztatják az izraeli turisztikai lehetőségekről.

Játssz és nyerj egy utat Izraelbe! 

Az izraeli-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 25. évfordulója alkalmából az Izraeli Nagykövetség és az UP járatokat üzemeltető EL AL légitársaság közös promóciót indított a Facebookon.

Megérkezett az első izraeli fapados Budapestre 

Elindította budapesti járatait az UP, az izraeli El Al légitársaság diszkont modellben működő részlege, az első járat szerda délelőtt landolt a ferihegyi repülőtéren.

Hétvégétől jár az El Al fapadosa Budapestre 

Budapest és Tel Aviv között júliustól októberig már heti 12 járat fog közlekedni.

Új járatok Ferihegyről nyugatra, keletre, délre 

Belgrád, Leeds, Krasznodar - a március végén életbe lépő nyári menetrendi időszakban több új légi járat is indul Ferihegyről.

Marad, de átalakul az El Al budapesti jelenléte 

A változó idők szelére hallgatva - no meg a konkurenciák nem kevés számú utas elhalászásától ösztönözve - vadonatúj koncepció mentén felépített diszkont légitársaságot indít március 30-tól, saját márkájaként az izraeli EL AL. Az El Al budapesti irodája folytatja működését.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!