Nyár gyerekekkel – tábor, családi nyaralás és önismeret

Nyár gyerekekkel – tábor, családi nyaralás és önismeret 

Nyár közepét írunk, még egy picit több van a vakációból, mint amennyi eddig eltelt. A nyár a pihenés, a feltöltődés időszaka, erről álmodunk egész évben, várjuk, tervezzük. 
"Kiválóan megfeleltek" a kutyapanziók

"Kiválóan megfeleltek" a kutyapanziók 

Vakáció idején ugyanolyan fontos a kis kedvencek biztonságos elhelyezése, mint a család nyaralása.
36 halálos turisztikai tevékenység

36 halálos turisztikai tevékenység 

A közelmúltban történt Titan-katasztrófa jó emlékeztető arra, hogy érdemes átgondolni a különböző extrém tevékenységeket a vakáció alatt.
Indul a Balaton-parti pezsgés és a strandszezon Siófokon!

Indul a Balaton-parti pezsgés és a strandszezon Siófokon! 

Véget ért az iskola, irány Siófok, a nyár fővárosa! Siófokon több kilométernyi szabad strand, gyermek és családbarát kijelölt fürdőhelyek, minőségi kiszolgálás, élményekkel teli parti sétányok vagy pezsgő beach hangulat vár minden korosztályt az idei nyári szezonban.

A két legfőbb hívószó a Balatonnál: strand és kirándulás 

A Staffino és a Hive Creative közös felmérést készített, melynek során kilenc Balaton-parti várost és környékét vizsgáltak. Az eredményből egyértelműen kiderül, hogy a vizsgált városok közül Siófok és Balatonfüred fej-fej mellett haladva áll a népszerűségi ranglétra első helyén. Őket követi Tihany, Badacsony és Keszthely, majd Fonyód, Balatonkenese, Balatonföldvár és Balatonalmádi következik a sorban.

A multitáborok az idei nyári szünidő újdonságai 

Szerdán véget ér mintegy 1,2 millió általános és középiskolás diák számára a 2015/2016-os tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció. A diákok az idén is számos nyári tábor, programlehetőség közül válogathatnak a szünidő hasznos eltöltéséhez.
Sportos vakáció – elindult az Iskolakapun kívüli program

Sportos vakáció – elindult az Iskolakapun kívüli program 

A vakációzó általános és középiskolások a program keretében akár az egész nyarat aktív kikapcsolódással tölthetik.

„Rakétamentes vakáció” Magyarországon 

Nyolcvan izraeli gyermek és felnőtt látogat Magyarországra a két hónapja tartó rakétatámadások által leginkább sújtott izraeli városokból, kibucokból. 

Hosszabb lesz a nyári szünet a németeknél 

Idén mintegy három héten keresztül az összes németországi tartomány nyári iskolai szünete fedte egymást, emiatt pedig számos problémával találták szemben magukat a nyaralni indulók. Ennek megoldására született most határozat.

Törölte árfolyampótlékát a Cartour 

A Cartour Utazási Iroda – tekintettel a folyamatosan kedvező EUR/HUF árfolyamra – visszaállította 2011/2012-es téli árualapjának árait, tájékoztatta lapunkat az iroda.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!