Környezetszennyező a "lakatturizmus"

Környezetszennyező a "lakatturizmus" 

A Balaton partján egyre több, direkt erre a célra készített lakatfalat állítanak fel - például február 14-én objektumot avatnak a Szántódpusztai Majorságban. 
A Valentin-napi ajándékozást is átalakította a járvány

A Valentin-napi ajándékozást is átalakította a járvány 

Világszerte, így Magyarországon is egyre nagyobb hagyománya van a Valentin nap ünneplésének a szerelmesek körében. Egy tavalyi kutatás eredményei szerint a költések száma csaknem 400 százalékkal nőtt hazánkban, az elmúlt egy évtizedben.
Opatiját a világ legromantikusabb városai közé sorolták

Opatiját a világ legromantikusabb városai közé sorolták 

A European Best Destinations és a Forbes tavaly Európa legromantikusabb városai közé sorolta Opatiját, idén pedig a több mint 1,6 millió követővel rendelkező Trips To Discover turisztikai portál felvette Opatiját a 15 romantikus úti célok listájára.
Opatija az egyik legromantikusabb város

Opatija az egyik legromantikusabb város 

A European Best Destinations és a Forbes magazin beválasztotta Opatiját Európa 16 legromantikusabb Valentin-napi úti célja közé.

Szerelemkötés is lesz februárban Siófokon 

A csodálatos téli Balaton látványa mellett más miatt is érdemes februárban Siófokra látogatni: a hónap közepéig lehet korcsolyázni a Hajóállomáson kialakított egyedülálló Jégkikötőben, Valentin-napon pedig számos érdekességgel várja a szerelmeseket a város.

Sajátos Valentin-nap egy felnőttbarát szállodában 

Valentin napján Peller Anna és Lukács Miklós művészházaspár helyezi el az első szerelem lakatot a 4 csillagos ráckevei felnőttbarát szálloda lakatfalára. Ezt követően minden vendég kap lakatot, szerelme biztosítására.
Hasznos tippek a romantikus borválasztáshoz

Hasznos tippek a romantikus borválasztáshoz 

Milyen bort válasszunk a Valentin-napi vacsora mellé? Hogyan válhatunk pillanatok alatt „borszakértővé”? Mire érdemes figyelni bor-étel párosításnál, hogy tökéletes legyen a romantikus vacsora? A Dubicz Borászat összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, melyekkel elkápráztathatjuk kedvesünket Valentin-nap alkalmával, február 14-én.

Most Budapest és Eger a szerelmesek városa 

A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Valentin - nap hétvégéjén a főváros után Eger és Győr volt a legkeresettebb úti cél, a negyedik helyen pedig Velence áll.
Szerelem a fedélzeten

Szerelem a fedélzeten 

Az Air Malta járatán a kapitány szív alakú repülési útvonallal kérte meg a személyzet egy tagjának kezét. Ezután újabb lánykérés következett a Valentin napi Love Plane-en!
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!