Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
A magyarországi vendéglátás forgalmi adatai

A magyarországi vendéglátás forgalmi adatai 

A hazai vendéglátóhelyek forgalma (2021-2023 február).
A készpénzes fizetés végnapjai a vendéglátós szektorban

A készpénzes fizetés végnapjai a vendéglátós szektorban 

Milyen irányba tart a vendéglátás, és milyen szerepe van a digitalizációnak? Erről beszélgetett Gerendai Károly (Costes), Magyar Balázs (Bizpay), Boldizsár Máté (SALT), Szász Ferenc (Mastercard®), Klekner Péter (Kifli.hu) és Szórád Gábor (Tadam), a hazai gasztro- és pénzügyi élet ismert szereplői egy szakmai kerekasztal alkalmával.
Felmérés: Ki szeretne saját vendéglátóhelyet?

Felmérés: Ki szeretne saját vendéglátóhelyet? 

Idehaza tízből egy ember álma, hogy legyen saját vendéglátóegysége. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!