Elmeszeli a járvány az év végi rendezvényeket

Elmeszeli a járvány az év végi rendezvényeket 

Ugyan néhány hete még úgy tűnhetett, hogy a cégek bátran rendezhetnek a járvány előtti időszakot idéző karácsonyi összejöveteleket az év végén, nagyot fordult a világ, mert a negyedik hullám erősödése mellett sokan nem merik megkockáztatni, hogy egy légtérbe hívják az összes dolgozót.
Új szereplő a rendezvények piacán: jönnek a hibridek

Új szereplő a rendezvények piacán: jönnek a hibridek 

A genfi székhelyű nemzetközi szövetség (UNICEO® - United Networks of International Corporate Event Organizers) nemrégiben rendezte meg első hibrid eseményét Budapesten.

Idén virtuális lesz a franciák hagyományos bécsi workshop-ja 

Az Atout France minden év májusában Bécsben rendezi meg az éves nagy francia workshopját, ahol a közép-kelet-európai régió tour operátorai tárgyalhatnak a francia turisztikai szakemberekkel. A koronavírusra való tekintettel a French Rendez-vous idén a hagyományos formában elmaradt, azonban az online változata megrendezésre kerül. Így a magyar szakembereknek lehetősége nyílik kapcsolatban maradni a főbb francia partnerekkel és előkészíteni a jövőbeli utazásokat, síeléseket.
A virtuális túrák kulisszatitkai

A virtuális túrák kulisszatitkai 

A speciális fényképezőgépet tartalmazó, hátizsákra szerelt (trekker) operátori csomag 18 kilogrammot nyom, segítségével lépcsős utcákról – például a budai vár egyes részeiről –, és a kizárólag gyalogutakon megközelíthető helyekről, barlangokról készítenek panorámaképeket.
Megnyílt a II. Virtuális Utazás Kiállítás

Megnyílt a II. Virtuális Utazás Kiállítás 

Karibi hangulattal, külföldi és magyar úticélok százaival várja látogatóit a ma megnyílt Virtuális Utazás Kiállítás. A hazai kiállítókkal kapcsolatban megnyitójában Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmusbizottságának elnöke külön kiemelte: a magyar vendéglátás és a magyar árak még mindig verhetetlenek.
Idén is lesz virtuális utazási kiállítás

Idén is lesz virtuális utazási kiállítás 

Idén újra megrendezik a virtuális utazási kiállítást 2012. május 11-20. között.

Új 3d séták a WebcamTraveltől 

Négy magyarországi helyszínen barangolhatnak a WebcamTravel 3d-s websétájával az érdeklődők.
Hologram munkatárs az Orlyn

Hologram munkatárs az Orlyn 

Párizs Orly repülőterén egyelőre tesztelik a használatát a virtuális kollégának, aki a beszálláskor arra kéri az utasokat, hogy fáradjanak a kapuhoz. 

Sikeres volt a virtuális utazási kiállítás 

A szervezők várakozásainak megfelelően, csaknem 30 ezren látogattak el a virtuális utazási kiállításra, annak ellenére, hogy Magyarországon először szerveztek ilyen internetes rendezvényt az turisztikai szakmában.

Virtuális magyar könyvespolc Madridban 

A napokban fejeződött be annak a virtuális könyvespolcnak az összeállítása, amit azért hozott létre a képviselet, hogy Budapest mellett számos vidéki alternatívát is kínáljon a spanyol utazóknak.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!