Tervezzen újrahasznosítható poharat  a legmenőbb szórakozóhelyeknek!

Tervezzen újrahasznosítható poharat a legmenőbb szórakozóhelyeknek! 

Április 12-ig adhatják le grafikai pályázatukat, azok, akik részt szeretnének venni a Cup Revolution, a víz világnapja alkalmából indított VÍZió  elnevezésű versenyén.
Fürdőséták a Víz világnapja alkalmából

Fürdőséták a Víz világnapja alkalmából 

Az ENSZ kezdeményezésére 1993 óta március 22-én ünnepeljük a víz világnapját, melyhez a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. különböző programokkal kapcsolódik. 

Március 22-én központban a víz 

A vizvilagnap.hu oldal információi alapján a 2018-as Víz Világnap nemzetközi szlogenje a „Védd természetesen!”. Ennek oka, hogy már nem csupán a víz tisztasága a globális kérdés, hanem az árvizek, aszályok és a vízszennyezés is. Fontos foglalkozni a vizek (tisztaságának) megóvásával, hogy a következő generációk számára is turisztikai értékkel bírjon.
Víz Világnapja: hastánc, cigányzene és szelfirekord a budapesti fürdőkben

Víz Világnapja: hastánc, cigányzene és szelfirekord a budapesti fürdőkben 

Március 19-én, a Víz Világnapját megelőző vasárnap pezsdítő programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastánc, tradicionális cigánymuzsika és úszóversenyek is várják a kikapcsolódni vágyókat.
Pillantson be a fürdők kulisszái mögé!

Pillantson be a fürdők kulisszái mögé! 

1992 óta március 22-e a Víz Világnapja. A 2016-os év Víz Világnapi rendezvények nemzetközi kampánya a „Vizek és mesterségek” (Water and Jobs) témakörre fókuszál.

A tökéletes eszpresszó titka nem csak a kávéban rejlik 

A tökéletes minőségű espresso legfontosabb alapeleme a kiváló minőségű szemes kávé és a tiszta, friss víz. A víz világnapja alkalmából ez utóbbi összetevőnek jelentőségét szeretnénk kiemelni. A kávé 98%-a víz, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő összetételű, tiszta, szennyező anyagoktól mentes vizet használjunk a kávékészítés során.

Kultúra, víz és kvíz 

Pezsegni fognak a budapesti fürdők idén a Víz Világnapján: a különleges hangulatot árasztó helyszíneken különféle izgalmas programok várják az érdeklődőket március 22-én!

Harmincöt magyar fürdő várja vendégeit a víz világnapján 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is különböző programokkal várják a vendégeket március 22-én, a víz világnapján a hazai fürdők - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.
Víz Világnapja 2012

Víz Világnapja 2012 

Már két évtizede, hogy az ENSZ környezetvédelmi világkonferenciájának felhívására március 22-ét a Víz világnapjává nyilvánították. Azóta ezen a napon minden évben kiállításokkal, rendezvényekkel emlékeztetik az embereket Földünk és életünk egyik legnagyobb kincsére, arra, ami az utóbbi években talán fontosabb lett, mint eddig bármikor
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére