Vomberg Frigyes cikkek

Ilyennek álmodják a magyar menzákat a Bocuse-osok
A központosítás egyik nyertese lehet a Hungast, amiről legutóbb a Sodexo felvásárlásával kapcsolatban lehetett hallani. Emellett azonban ők a Szupermenza nevű program elindítói is, melynek legfőbb alapelve, hogy jó ételeket készítsenek friss, magyar alapanyagokból, amit lehetőleg kulturált környezetben, nyugodtan fogyaszthatnak el a gyerekek. A Sodexo felvásárlásával a Hungast most már közel hétszáz közintézményben biztosítja az étkezést – ezeknek csak töredéke iskola vagy óvoda. Múlt héten egy nagyszabású rendezvény keretében mutatták be, hogy a menzakaját máshogy képzelik el, mint ahogy a mi fejünkben van.

Vomberg Frigyes és Czubor János az idei díjazottak
Mint arról pénteken beszámoltunk, harmadik alkalommal döntötte el a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) és 16 szakmai szervezet, hogy kik kapják az idén a Gundel Károly-díjat.