Ilyennek álmodják a magyar menzákat a Bocuse-osok

Ilyennek álmodják a magyar menzákat a Bocuse-osok 

A központosítás egyik nyertese lehet a Hungast, amiről legutóbb a Sodexo felvásárlásával kapcsolatban lehetett hallani. Emellett azonban ők a Szupermenza nevű program elindítói is, melynek legfőbb alapelve, hogy jó ételeket készítsenek friss, magyar alapanyagokból, amit lehetőleg kulturált környezetben, nyugodtan fogyaszthatnak el a gyerekek. A Sodexo felvásárlásával a Hungast most már közel hétszáz közintézményben biztosítja az étkezést – ezeknek csak töredéke iskola vagy óvoda. Múlt héten egy nagyszabású rendezvény keretében mutatták be, hogy a menzakaját máshogy képzelik el, mint ahogy a mi fejünkben van.
Vomberg Frigyes és Czubor János az idei díjazottak

Vomberg Frigyes és Czubor János az idei díjazottak 

Mint arról pénteken beszámoltunk, harmadik alkalommal döntötte el a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) és 16 szakmai szervezet, hogy kik kapják az idén a Gundel Károly-díjat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!