Madeira és Lanzarote debütál a téli menetrendben

Madeira és Lanzarote debütál a téli menetrendben 

Csütörtök délután újabb webinarral jelentkezett a Weco-Travel, amely értékes információkkal szolgál a turizmus szereplői számára. Ha nem tudott részt venni, most megnézheti a videót.
Kétarcú nyár: hatalmas mehetnék és tétovaság

Kétarcú nyár: hatalmas mehetnék és tétovaság 

A növekvő szállásárak, a globális infláció és a szomszédságban dúló háború ellenére a turizmus visszatér a növekvő pályára a kelet-közép-európai régióban. Az aktív foglalások növekedése mellett a cross-country utazással kapcsolatos keresések száma is nőtt idén tavasszal. A versenyben maradáshoz a szállásadóknak fel kell venniük a lépést a digitalizációval: 2026-ra az online bruttó foglalási érték aránya várhatóan eléri a 97 százalékot a beutazó turizmus szegmensében. Két év COVID-zárás után 2022-ben tízből kilenc ember szeretne utazni, többnyire a régión belül.
"Emelhetnek a szállodák, a kereslet engedi"

"Emelhetnek a szállodák, a kereslet engedi" 

Egyebek között ezt a következtetést vonták le hazai és nemzetközi szállodaipari szakemberek egy szerdai webináron.
Csütörtökön ismét új Weco-Travel webinár

Csütörtökön ismét új Weco-Travel webinár 

Ezúttal a különböző digitális megoldásoknak az üzleti utazásban betöltött szerepéről  lesz szó.
Hogyan tovább üzleti utazás?

Hogyan tovább üzleti utazás? 

A Weco-Travel webinár sorozatának következő része a hivatásturizmus hazai helyzetével és kilátásaival foglalkozik. Videó.
Ez lehet a kitörési pont a budapesti szállodáknak

Ez lehet a kitörési pont a budapesti szállodáknak 

A járvány miatt az emberek többsége amellett döntött, hogy idén belföldön nyaral. A legnépszerűbb úti cél egyértelműen a Balaton, a legnagyobb veszteségeket pedig jelenleg Budapest szenvedi el. A főváros pont ezért sosem látott kedvezményekkel várja a turistákat, a szállodák és a szakmai szervezetek összefogásának eredményeként sokkal olcsóbb 2020-ban Budapesten nyaralni, mint a Balatonnál.

Ingyenes webinár: hogyan hódítsunk belföldi vendéget? 

Mások mellett Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Bogár Zoltán, a Danubius Zrt. Központi üzletfejlesztési igazgatója is tanácsaival segíti a turizmus és a szállodaipar hazai szereplőit.
Elérhetők a népszerű szállodás webinar anyagai

Elérhetők a népszerű szállodás webinar anyagai 

Május 13. és 21. között óriási érdeklődés mellett, több mint 500 résztvevővel került megrendezésre a restart webinar sorozat első három alkalma. A Bonomi csapata mindhárom webinar teljes anyagát ingyenesen elérhetővé tette, és júniustól havi rendszerességgel további eseményekkel jelentkeznek.
Webinar felajánlás hazai szállodásoknak

Webinar felajánlás hazai szállodásoknak 

A hazai szállodák újranyitását segíti egy új, ingyenes webinar sorozat.

Interaktív webinárium orosz nyelven 

A Magyar Turizmus Zrt. 2013. évi marketingtervében kiemelten jelennek meg az új, feltörekvő piacok, köztük – a moszkvai külképviselet tevékenységéhez kapcsolva – négy orosz ajkú országban, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban, Üzbegisztánban és Fehéroroszországban is aktív tevékenységet folytat a társaság 2013-tól.

Spa Élmény Tervezési és Elemzési online szeminárium 

University of California (Irvine) továbbképzési programjában Puczkó László (Xellum Kft) webináriumot tart 2012. május 31-én 20.00-kor (sajnos az időeltolódás miatt ilyen későn).
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére