Elérhetők a népszerű szállodás webinar anyagai

Május 13. és 21. között óriási érdeklődés mellett, több mint 500 résztvevővel került megrendezésre a restart webinar sorozat első három alkalma. A Bonomi csapata mindhárom webinar teljes anyagát ingyenesen elérhetővé tette, és júniustól havi rendszerességgel további eseményekkel jelentkeznek.

A restart webinar sorozatot a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége támogatásával életre hívó budapesti startup, a Bonomi célja az volt, hogy a kialakult válsághelyzetben elősegítse a szakmai párbeszédet és a járvány utáni újrakezdéshez hasznos gyakorlati ötletek, tapasztalatok megosztását.

A május 13-ai első alkalom a belföldi turizmusra építő szállodák munkatársainak szólt, amelyen Gyenes Ákos a RESnWEB-től és Győri Alex az Intren-től adott értékesítési, árazási és marketing tanácsokat a sikeres újranyitáshoz.

Május 19-én a járvány következtében megváltozó utazási szokásokról és a hotelekkel szemben támasztott új elvárásokról beszélt Flórián Kund Phd, a Metropolitan Egyetem docense, majd különböző profilú és méretű szállodák vezetői beszélgettek a náluk folyamatban lévő átalakításokról.

A harmadik, május 21-ei alkalom a nemzetközi turizmusra építő szállodák számára tanulságos, régiós kitekintéssel összekötött szállodai kerekasztal-beszélgetés volt. Az újranyitás nemzetközi tapasztalatairól Kühtreiber Ádám, az INFOR regionális account managere beszélt, a kerekasztalon többek között a Park Inn By Radisson és a Mellow Mood Hotels munkatársai osztották meg gondolataikat.

A webinar sorozat teljes rögzített anyaga és a letölthető előadások ITT érhetőek el, júniustól pedig havi rendszerességgel szervez új webinarokat a Bonomi csapata.

Forrás: Turizmus Online


Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.
Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban

Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban 

Sikeresen lezajlott a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének éves közgyűlése.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.