Megszűnik a Wizz Tours 

A Wizz Air megerősíti, hogy átalakítja az utazási csomagokra vonatkozó elképzeléseit. A repülőjegy- szállás csomagokat kínáló Wizz Tours online utazási szolgáltató 2018. december 31-én befejezi működését - közölte szerdán a légitársaság.
10%-os növekedés a külföldön töltött vendégéjszakák számában

10%-os növekedés a külföldön töltött vendégéjszakák számában 

Tavalyhoz képest idén júniusban 10%-kal több éjszakát töltöttek el külföldön a magyar utazók a Wizz Tours online utazási szolgáltató adatai szerint. A kedvenc nyaralócélpontok változatlanok: 2018-ban is Tenerife, Málta és Barcelona áll az első, második és harmadik helyen. Ugyanakkor egyre gyakrabban térünk el a szabványos egy hetes utaktól és választunk 5, 6 vagy akár 8 napos kikapcsolódást.

A lengyel, a román és a magyar elmennek nyaralni... 

Ez nem vicc. Utazási szokások regionális elemzése egy hazai tour operátortól.

Tél végi utazási szokások 

Róma, Barcelona és Milánó: a közép-európai turista ide utazik a legszívesebben tél végén, ha városlátogatáshoz van kedve. A február-márciusi tengerparti pihenésekben pedig a Kanári-szigetek és Málta vezeti a toplistát. A Wizz Tours a magyar, a lengyel és a román utazók tél végi utazási szokásait hasonlította össze a foglalási adatok alapján.

Róma, Málta és Barcelona vitte a prímet a Wizz Tours-nál 

A mediterrán utakat kedveljük a legjobban, de egyre többször vállalkozunk egzotikusabb utazásokra is - derült ki a Wizz Tours éves összegzéséből, amely az online utazásszervezőnél 2016-ban végzett foglalásokat tekinti át.
Optimista a hangulat a körutas piacon

Optimista a hangulat a körutas piacon 

Miközben a minap arról írtunk, hogy megtizedelte az utazási irodákat a 2016-os esztendő, a nem charteres utazásszervezők többsége növekedésre számít az idén. A tavalyi visszaesés után az idei évre a top 50 utazásszervező együttesen közel 5,3 milliárd forint vagyoni biztosítékot igazolt a tavalyi közel 4 milliárd és a 2015 végi 4,5 milliárd forint után. Ennek oka, amint azt az általunk megkérdezett utazásszervezők elmondták, hogy nőtt a magyarok utazási kedve, és elsősorban az olyan programokat keresik az irodáknál, amelyeket egyénileg nehéz megszervezni.
Kevés magyar utazik télből a nyárba

Kevés magyar utazik télből a nyárba 

A lengyelek a legnyitottabbak az új úti célok felfedezésére a magyarokkal és a románokkal összevetve - derült ki a Wizz Tours téli külföldi utazási szokásokat vizsgáló felméréséből, amely Magyarország, Románia és Lengyelország több mint 5000 válaszadójának véleményét tükrözi. A válaszadók több mint 80 százaléka tervez idén télen külföldre utazni, ám a három ország utazási szokásai jócskán különböznek.

Új ügyvezetője van a Wizz Toursnak 

A Wizz Tours online utazási szolgáltató, a Wizz Air utazási platformja bejelentette, hogy a cég új ügyvezető igazgatója Csanálosi István lett.
Szállásfoglaló oldalt és utazási irodát indít a Ryanair

Szállásfoglaló oldalt és utazási irodát indít a Ryanair 

A Ryanair másfél éven belül elindítja saját utazási irodai részlegét – jelentett be az ultrafapados légitársaság. Két versenytársa, az EasyJet és a Wizz Air már rendelkezik ilyen szolgáltatással.
A hazai utazásszervezők toplistáján a Wizz Tours

A hazai utazásszervezők toplistáján a Wizz Tours 

Miután 2015 áprilisában Wizz Tours Kft. néven saját utazásszervező céget alapított a Wizz Air Holdings Plc, tavaly október eleji hatállyal megkapták a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól az engedélyt az utazásszervezői tevékenység végzésére. Az MKEH nyilvántartása szerint a társaság 750 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt a 12%-os kategóriában. Ezzel a nem-charterező utazásszervezők hazai toplistáján rögtön a második helyre ugrottak, alig lemaradva az immár évek óta listavezető Fehérvár Traveltől. 

Utazásszervező céget alapított a Wizz Air 

Wizz Tours Kft. néven indított vállalatot utazásszervezői főtevékenységgel a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc.

Ünnepel a Wizz Tours 

A Wizz Air online utazási platformja, amelyen repülőjegyet és szállást is lehet foglalni, ma ünnepli első évfordulóját.

Elindult a Wizz Air virtuális utazási irodája 

Újabb szereplővel gazdagodott a hazai utazási paletta. A mai napon vált elérhetővé a Wizz Air online utazási irodája, a Wizz Tours, ahol az első csomagajánlatok már foglalhatók is.

Nem indítja el hurghadai járatát a Wizz Air 

A Budapest-Hurghada útvonal az eredetileg tervezett novemberi időpontban nem indul el, közölte lapunkkal a Wizz Air.

Indul a Wizz Tours, a Wizz Air utazási üzletága 

Utazási üzletágat indít október 1-jével a Wizz Air - jelentette be a diszkont légitársaság kereskedelmi igazgatója sajtótájékoztatón, szerdán Budapesten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!