Utazásszervező céget alapított a Wizz Air

Wizz Tours Kft. néven indított vállalatot utazásszervezői főtevékenységgel a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc.

Wizz Tours Kft. néven indított vállalatot utazásszervezői főtevékenységgel a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc - írja a HVG. A cégadatok szerint a kft.-t április 7-én alapították és április 20-án jegyezték be, a vállalat székhelye pedig ugyanaz, mint a Wizz Airé: a Budapesti Nemzetközi Repülőtér 221-es épülete. A cég főtevékenysége az utazásszervezés, további tevékenységi körként szerepel többek között az utazásközvetítés, a szállodai szolgáltatás, az üdülési és egyéb átmeneti szálláshely-szolgáltatás, a kempingszolgáltatás és a szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás is. A cég jegyzett tőkéje 1.400.000 euró, a felügyelő bizottság tagjai pedig Váradi József, a Wizz Air Hungary vezérigazgatója, Hajdu András, a Malév korábbi pénzügyi igazgatója, valamint John Richard Wilson, a Wizz Air Limited volt elnöke.

További tájékoztatásért a Wizz Airt is megkerestük, melyre Daniel de Carvalho, a cég szóvivője a következőket válaszolta: „A Wizz Air Group folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy jobb és személyre szabhatóbb utazási élményt kínáljon a fogyasztóknak. A minden pénztárcához igazodó utazási csomagok már 2013 óta elérhetők a wizztours.com oldalon, új, izgalmas fejleményekről kellő időben tájékoztatást fogunk adni.”

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvános listája szerint a Wizz Tours Kft. jelenleg nem szerepel az utazásszervezői engedéllyel rendelkező cégek között.

A Wizz Air weboldalán már 2013 októberétől létezik online utazási platform, a hu.wizztours.com oldalon azonban cikkünk írásakor az utazási szolgáltatást eddig is nyújtó Travellink AB van feltüntetve. Az oldal szerint a Wizz Tours repülőjegy+szállás csomagok foglalására szolgáló online szolgáltatás, a szolgáltatást a Svédországban bejegyzett Travellink nyújtja. A Travellink AB a nemzetközi Odigeo csoport részeként megfelelő háttérrel és minden szükséges engedéllyel rendelkező utazási iroda a Travellink és az Opodo márkanév alatt. A Travellink a felelős szolgáltatója a Wizz Tours keretében értékesített repülőjegy+szállás csomagoknak, valamint ez az iroda biztosítja az ügyfélszolgálatot és a foglalási szolgáltatást a Wizz Tours webhelyén. A Wizz Tours olyan csomagba foglalt üdüléseket kínál, amely a Wizz Air által működtetett légi járatokból, valamint partnerük, az Expedia Affiliate Network (EAN) által biztosított szállodákból áll. Az EAN a világ vezető online utazási vállalkozásának, az Expedia, Inc. csoportnak a részlege.


Ingyenes kresz suli a Városligetben

Ingyenes kresz suli a Városligetben 

1400 gyermek tanulhatja meg a biztonságos közlekedés szabályait a nyáron.
Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban

Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban 

Inspiráló történetek, múzeumok éjszakája és érdekes bemutatókkal készülnek az idei nyári szezonra.
Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben

Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben 

A rendelkezés 2024. június 14-30. között érvényes.
Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat

Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat 

Tíz kategóriában meghirdetett felhívásra 62 pályamunka érkezett.
Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján

Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján 

Közel 450 intézmény mintegy 2500 programmal készül június 22-ére.
Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről

Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről 

Az egész világot megmozgató futball seregszemlére  a Pont Csopak is méltó módon készül.
Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel

Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel 

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik.
Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste 

Az emberközpontú bankolás filozófiáját követve az egyéni költési szokásokhoz igazodó, napi maximális limitet állít be lakossági ügyfeleinek az internet- és mobilbankos (George Web és George App) átutalásokhoz az Erste.
Ilyen lett  megújult zarándokközpont - képekkel

Ilyen lett megújult zarándokközpont - képekkel 

Családbarát turisztikai hellyé vált Mátraverebély-Szentkút: hivatalosan is átadták a római katolikus nemzeti kegyhely új létesítményeit.
Focilázban ég a Városháza pop-up parkja

Focilázban ég a Városháza pop-up parkja 

Szombaton, június 15-én, 15 órakor lép először pályára a magyar válogatott, és lehet szurkolni a csapatnak a belváros szívében, a Károly körútnál, a Városháza pop-up parkban.