Európa Top20 golfhelyei közt a zalacsányi golfhotel

Európa Top20 golfhelyei közt a zalacsányi golfhotel 

Még sosem ért ei lyen kimagasló eredményt magyar golf létesítmény a világ legnagyobb független golfos ranglistáján.
A Balaton Airport felpörgeti a golfturizmust is

A Balaton Airport felpörgeti a golfturizmust is 

Zalacsány mellett az egész régió profitál az öt német nagyvárossal való közvetlen összekötettésből. 
160 hektáron 77 millárdért. Mi az?

160 hektáron 77 millárdért. Mi az? 

250 millió eurós (kb. 77 milliárd forintos) beruházás keretein belül a Balaton régióban épül Közép-Európa első luxus resortja A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén megvalósuló fejlesztés részeként ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek. A területen már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház, és két társasház - tudtuk meg szerdán a beruházó PR-ügynökségétől.

Két magyar a 28 legjobb európai szálloda között 

2018. február 18-án került megrendezésre az International Hospitality Awards 2017 díjátadó ünnepsége Kijevben az InterContinental Hotelben. A díjátadó gálavacsoráján 250 vendég vett részt, köztük vezető európai szállodatulajdonosok, a döntőbe bejutott szállodák vezetői, nemzetközileg elismert vendéglátóipari szakemberek is.

Megmondják a csillagok 

Nagy port vert fel mind szállodás, mind a nagyközönség körében az a hír, amelyről elsőként az origo hírportál tudósított. Eszerint Széles Gábor, amint megvásárolta tavaly a zalacsányi, háromcsillagos minősítésű Batthyány Kastélyszállót, a három, Hotelstars Union (HU) által megszerzett csillag mellé odabiggyesztett még egyet, holott, mint írja a hírportál, az ehhez szükséges minősítést a ház sosem szerezte meg.

Dubaji sejk tárgyalt a zalacsányi kastélyszállóban 

Széles Gábor vállalkozó egy dubaji sejkkel tárgyalt Zalacsányban, aki a golfpályán belüli első villát fogja megvásárolni az Index értesülése szerint. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére