Az Airbnb miniversumos reklámot csinált

Az Airbnb miniversumos reklámot csinált 

Parányi makettek között suhog a mozdony. 70 másodperces vágatlan videó hat miniemberrel. 

Visszavonták a Magyar Turizmus kétmilliárdos médiavásárlási közbeszerzését 

Szűkszavú, formális indoklással visszavonta a Magyar Turizmus Zrt. a nettó kétmilliárd forint keretösszegű belföldi médiavásárlási és médiatervezési közbeszerzését. Az MT Zrt. telefonon nem kívánt több tájékoztatást adni, e-mailben is feltettük a kérdésünket, hogy a Nemzeti Kommunikációs Hivatal felállításával áll-e összefüggésben. 

Eredmény a Magyar Turizmus kétmilliárdos külföldi médiatenderén 

Elkelt a Magyar Turizmus Zrt. hatalmas összegű médiavásárlási tendereinek egyik fele, a külföldi kommunikációs megbízás. A kétmilliárd forint keretösszegű feladatokért nem volt tolakodás, az eddigi ügynökség indult egyedül. 

A Magyar Turizmus Zrt.-t is érintheti a Nemzeti Kommunikációs Ügynökség létrehozása 

Pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy a kormány megbízza Lázár Jánost, dolgozza ki az egységes, központosított állami kommunikáció végrehajthatósági tervét szeptember 15-ig. 

Fejhallgató történelem 

Hogyan lett a két kilogramm súlyú fülesből négy deka súlyú earbud, majd abból harminc dekás füles megint? - ennek járt utána a Kreatív Online.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!