Az Unicum a bátyád, akire felnézel, aki inspirál

Az Unicum a bátyád, akire felnézel, aki inspirál 

Az Unicum több mint ital, egy különös magyar legenda. Olyan márka, amelynek történelme van, históriáját nem marketingguruknak kell kifundálniuk. Születése, újjászületése egyaránt mesébe illő, mint ahogy a Zwack-történet is igazi családregény. Zwack Sándorral, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnökével beszélgettünk.
A pálinka is lehet világsiker

A pálinka is lehet világsiker 

A Földművelésügyi Minisztérium nemrégiben adta ki a Pálinkakiválóságok Könyve 2014 című kötetet. Dr. Balázs Géza tanszékvezető egyetemi tanár a könyv bemutatóján „A pálinkáról való beszédről” tartott előadást. Ennek kapcsán a pálinka históriájáról kérdeztük a nyelvész-néprajzos professzort.
A Sziget 3,5 milliárddal hizlalja a GDP-t

A Sziget 3,5 milliárddal hizlalja a GDP-t 

Hat kontinens mintegy ötven országából érkeztek vendégek az idei Szigetre, az egyik legjelentősebb európai kulturális, zenei eseményére, amelyre 385 ezren voltak kíváncsiak. A fesztiválról Marinka Csabát, a rendezvény kommunikációs vezetőjét kérdezte társlapunk, az Élelmiszer Online.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!