Százak hányták végig a hajóutat 

A P&O Cruises által szervezett karácsony előtti luxushajóút utasainak törte ketté kikapcsolódását a hajón elterjedt, bogarak által okozott hányásos járvány.

Vulkáni kráterbe zuhant egy német turista 

Halálos balesetet szenvedett egy német, tapasztalt hegymászónak számító turista a Washington állambeli Mount St. Helens vulkán megmászása közben.
Forma 1-es versenypályát épít a Hell Energy

Forma 1-es versenypályát épít a Hell Energy 

2,6 kilométer hosszú Forma 1-es versenypályát épít 2014-re a Hell Energy a borsod megyei Szikszón 6 milliárd forintból.

India az élre tör 

A Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség (IATA) előrejelzése szerint Indiáé lesz a második leggyorsabban fejlődő légiközlekedési piac a világon 2016-ra.

Jövőre újra repül Szalonikibe a Wizz Air 

Sajtótájékoztatót tartott a Wizz Air a Budapest Marriott Hotelben, hogy ismertesse milyen jellegű fejlesztéseket, célokat tűztek ki a 2013-as évre. 
Megnyílt a Budapest Bár!

Megnyílt a Budapest Bár! 

Színes programokkal várja a szórakozni vágyókat a most megnyitott Budapest Bár.

Air Berlin: még több költségcsökkentés 

Az Air Berlin elemzői arról számoltak be, hogy hiába nőtt a vállalat profitja az idei harmadik negyedévben 4,5%-kal, további megszorításokra lesz szüksége a légitársaságnak. 
Fogynak a lakatlan szigetek

Fogynak a lakatlan szigetek 

A Maldív-szigeteken új szállodaépítési program kezdődik hamarosan 14, eddig lakatlan szigeten, a növekvő – jelentős részben kínai - kereslet kielégítése céljából.
Újra előtérbe kerülnek a hagyományos utazási irodák

Újra előtérbe kerülnek a hagyományos utazási irodák 

A fogyasztók egyre gyakrabban fordulnak a hagyományos utazási irodákhoz a Brit Utazási Irodák Szövetsége (ABTA) legfrissebb adatai szerint.

A Boscoloban szálltak meg a híres angol jazz zenészek 

A budapesti Boscolo Luxury Residence 5 csillagos szálloda vendégei voltak a Budapest Jazz Klub által szervezett jazz fesztivál fellépői a hét elején.

Csokit a manufaktúrából! 

Új helyre költözött, és immár minden nap várja a édesszájú érdeklődőket a Chocome csokoládémanufaktúra Angyalföldön.

Egy új kifutópálya építését fontolgatja a Gatwick 

London Gatwick repülőtere fontolgatja annak lehetőségét, hogy megépüljön a reptéren egy második kifutópálya, amellyel komoly versenytársává válhat a Heathrow-nak, írja a TravelMole. 

Megújul Eger belvárosa 

Szeptember 28-án projektnyitó nappal kezdődött meg Eger belvárosának megújulása, közölte lapunkkal az Eger Városfejlesztési Kft. 

Svájci üdülőhelyekre indít vonatot az Eurostar 

Gyorsvonatokat indít Londonból a Saint Pancras és az Ashford vonatállomásokról Svájc legkedveltebb síparadicsomaiba az Eurostar a TGV Lyriával kötött együttműködésnek köszönhetően. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!