Gyomaendrőd előremenekül 

Gyomaendrődön új turisztikai és környezetvédelmi stratégiát dolgoztak ki, a tervekben holtág-rehabilitáció, vadtelepítés, fürdőberuházás és szálláshelybővítés szerepel.

Tanulmányút a török tengerpartra 

A TUI „VIP Study Tourt” szervezett április végén a magyarok körében közkedvelt török tengerparti üdülőhely, Antalya környéke, az ottani all inclusive szállodák megtekintésére. A kellemes túrára munkatársunk is meghívást kapott. A 22 fős csoport a TUI és a TUI Utazási Központok munkatársaiból állt. Az egyhetes program főként beleki, kemeri, larai és sidei szállodák bejárását, illetve a környék természeti kincseinek, kulturális örökségének megismerését foglalta magában.

Fejlesztés Keszthelyen 

Az 1989-ben alakult Keszthely Tourist a Balaton északi partjának településein és a környező gyógyfürdővárosokban tíz irodát működtet, 20 állandó és 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. A társaság a tulajdonosa több kisebb szálláshely mellett a négycsillagos keszthelyi St. Martin Spa & Wellness Hotelnek is, amelynek felújítására a közelmúltban került sor a regionális operatív program támogatásával.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!