Kalandok Csungkuóban

Kalandok Csungkuóban 

Csungkuónak, vagyis Középső birodalomnak nevezték országukat a kínaiak évszázadokon át, mivel ezt tekintették a világ közepének. A kifejezés ma is aktuális: bő egy hét alatt eljutottam a Föld legnépesebb városai közül kettőbe, jártam a világ második legmagasabb épületének tetején, végiggyalogoltam minden idők legnagyobb palotaegyüttesén, láttam a bolygó legmagasabban fekvő golfpályáját, közben a „férfiak mennyországában” is megfordultam.
Áfacsökkentés és digitalizáció a szállodaiparban

Áfacsökkentés és digitalizáció a szállodaiparban 

A Magyar Szállodaszövetség idei közgyűlésén a német társszervezet vezérigazgatója, Markus Luthe a digitalizációról és a pár évvel ezelőtti németországi szállodai áfacsökkentés pozitív hatásairól tartott előadást.
Hallott már a Vanília-szigetekről?

Hallott már a Vanília-szigetekről? 

Trópusi paradicsom pálmafákkal, vulkánokkal, vízesésekkel, homokos tengerpartokkal, négy földrész kultúrájával – ezt nyújtja a turistának a Vanília-szigetek.

21 milliárd forintot kap a magyar turizmus 2017-ben 

Minden eddiginél nagyobb összeg, 21 milliárd forint áll a magyar turizmus rendelkezésére 2017-ben – jelentette be egy mai sajtóeseményen dr. Bienerth Gusztáv turizmusért felelős kormánybiztos.
Horvátországban terjeszkedik a magyar szállodaüzemeltető

Horvátországban terjeszkedik a magyar szállodaüzemeltető 

Dalmácia egyik legszebb szigetén, Hvaron két hotel üzemeltetését vette át a Service4You, amely ezzel kilépett a nemzetközi porondra.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!