Agárdi pálinkafőzde cikkek
Organikus gin Agárdról
A gin reneszánszát éli a világban, nincs ez másképp Magyarországon sem. És most itt a hazai ginek legújabb tagja, amelyet organikus módon készítettek az agárdiak.
Új bisztró és termelői piac Agárdon
Az Agárdi Pálinkafőzde Agárdon, a Sreiner tanyán 2021. május 1-jével megnyitja az Agárdi Almáriumot, amely hétközben bisztróként működik, szombat délelőttönként viszont igazi közösségi térré alakul át: a termelői piac mellett a környék művészei, zenészei, kézművesei is helyet kapnak, így a gasztronómiai élvezetek mellett életkortól függetlenül kulturálisan is töltekezhetnek az idelátogatók.
Harcsakolbászon innen, móri ezerjón túl
A jóféle házi sajtok, kolbászok, mézek és borok mellett egyre több szolgáltató kínál különleges gasztronómiai csemegéket a Közép-Dunántúlon. A közelmúltban a Mezőföldtől a Bakonyig kalandoztunk, közben megismerkedtünk a tradicionális vonalat sok helyen felváltó fine dininggal, emellett nagyszerű borokat kóstolhattunk a Magyar Turizmus Zrt. Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által szervezett tanulmányúton.
Destillata-győztes lett a magyar pálinkafőzde whisky-je
A párlatok Európa-bajnokságának is nevezett Destillata verseny 2015. évi győztese – immáron második alkalommal –az Agárdi Pálinkafőzde volt és több aranyérmes pálinkája mellett az akkor még hordómintaként nevezett 12 éves Single Malt whiskyje is elnyerte kategóriájában az Év Párlata díjat. Ez az első magyar készítésű prémium whisky, amely komoly nemzetközi elismerést kapott és a Whisky Show Budapest 2015 keretében most bemutatkozik a hazai közönségnek is.
Magyar pálinkafőzde lett Európa legjobbja
Kiemelkedő magyar sikerrel zárult a 2015. évi Destillata, a pálinkák, likőrök, whiskyk és egyéb párlatok legrangosabb európai versenye. Idén 14 ország 162 főzdéje vett részt a megmérettetésen, mintegy 1500 tétellel pályázva, Magyarországot pedig 25 főzde képviselte. A magyar indulók remekül teljesítettek: összesen 163 díjat, 6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el. A verseny legnagyobb elismerését is magyar főzdének ítélte a zsűri: az Agárdi Pálinkafőzdét választották az Év Párlatfőzdéjének, egyik alapító-tulajdonosa, Vértes Tibort pedig az Év Főzőmestere lett.
Magyar pálinkafőzde lett Európa legjobbja
Kiemelkedő magyar sikerrel zárult a 2015. évi Destillata, a pálinkák, likőrök, whiskyk és egyéb párlatok legrangosabb európai versenye. Idén 14 ország 162 főzdéje vett részt a megmérettetésen, mintegy 1500 tétellel pályázva, Magyarországot pedig 25 főzde képviselte. A magyar indulók remekül teljesítettek: összesen 163 díjat, 6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el. A verseny legnagyobb elismerését is magyar főzdének ítélte a zsűri: az Agárdi Pálinkafőzdét választották az Év Párlatfőzdéjének, egyik alapító-tulajdonosa, Vértes Tibor pedig az Év Főzőmestere lett.
Még New Yorkban is a magyar pálinkát isszák
Október végétől megkezdődik az Agárdi Pálinkafőzde termékeinek értékesítése New York és New Jersey államban - közölte a cég az MTI-vel.
Agárdi pálinka menni Amerika
(MTI) - Október végétől megkezdődik az Agárdi Pálinkafőzde termékeinek értékesítése New York és New Jersey államban - közölte a cég az MTI-vel.