Mely népek értékelik a szállodákat legnagylelkűbben? 

A világ egyik vezető szállásfoglalással foglalkozó oldala, az Agoda.com közzétette a legfrissebb, Travel Smarts elnevezésű felmérése eredményeit, amely megmutatja melyik nemzetek voltak legjobb és legrosszabb véleménnyel a szállodáról.

Az internet lett a turisták legfőbb információforrása 

Az Agoda.com szállásfoglalási weboldal, az amerikai Priceline Group (PCLN) tagja legújabb, “Travel Smarts” nevet viselő kutatásának eredményeiből kiderül, hogy az utazók leginkább internetes fórumokon, blogokon megosztott információk alapján tervezik meg kirándulásaikat.

Ezekben az országokban van a legtöbb akadálymentes szálloda 

Az Agoda.com szállásfoglalási weboldal a NASDAQ-listás amerikai Priceline Group (PCLN) tagja legújabb, “Travel Smarts” nevet viselő kutatásában kiderítette, hogy az Egyesült Államokban van a legtöbb olyan szálloda, amely megkönnyíti a fogyatékossággal élő vendégek életét.

Magyar szakember az Orbitz berlini irodájában 

Néhány hete az Orbitz online foglalási portál Budapestért és Prágáért felelős munkatársaként dolgozik Végvári Attila, aki korábban három éven át az agoda.com budapesti csapatát erősítette.

Partnerségi megállapodás az Agoda és a Japan Airlines között 

Az Agoda.com, Ázsia egyik vezető szállásfoglalási weboldala, a NASDAQ-on jegyzett amerikai Priceline Group (PCLN) tagja és a japán nemzeti légitársaság (JAL) között új partnerségi megállapodás jött létre, amelynek eredménye, hogy a légitársaság ügyfelei a jövőben közvetlenül hozzáférhetnek az Agoda.com szállásközvetítő cég globális hoteladatbázisához.

Az Agoda.com-tól igazolt a Szallodak.hu-hoz 

A Szallodak.hu tapasztalt szakemberrel erősíti értékesítési csapatát.

Szorosabb együttműködés a Singapore Airlines és az Agoda között 

A légitársaság ügyfelei a jövőben közvetlenül hozzáférhetnek az Agoda.com szállodai adatbázisához, amelyben a világ minden részéről szerepelnek szabad szobák, lakosztályok.

Együttműködik az Agoda és a Scoot 

Az Agoda.com szerződést kötött a Scoot légitársasággal. A fapados ügyfelei ezentúl szállást is foglalhatnak, anélkül, hogy a Scoot weboldalát el kellene hagyniuk.

Együttműködik a WuBook és az Agoda.com 

Az Agoda.com szállásfoglalási weboldal stratégiai partnerségről szóló megállapodást kötött az Oroszországban jó pozíciókkal rendelkező informatikai céggel, a WuBook-kal.

Melyek voltak a legjobb hotelek az Agodánál? 

Az Agoda.com szállásfoglalási oldal közzétette 2012 legjobb hoteljeinek listáját, amelyet az ügyfelek értékelései alapján állított össze a cég. A rangsorban 12 hotel szerepel.

Három Gold Circle nyertes budapesti szálloda 

Az Agoda.com közzétette a 2012-es év Gold Circle díjasainak listáját. Az évente átadott magas presztízsű elismerést a távol-keleti székhelyű cég azon partnerei nyerhetik el, amelyek népszerűségükkel és hatékonyságukkal példát mutatnak a teljes iparág számára. Idén is díjazott budapesti szállodát a cég.

A priceline.com megvásárolja a Kayak-ot 

A több turisztikai márkát, Booking.com-ot, Agoda.com-ot, Cheaptickets.com-ot, Rentalcars.com-ot is birtokló Priceline.com Inc. felvásárolja a Kayak.com oldalt, írj az FTN News.

Az Agodás hoteleket ajánlja a Thai Airways 

Több mint 200.000 szálloda ajánlatához férhetnek hozzá mostantól közvetlenül, egy kattintással a Thai Airways International légitársaság utasai - mindez annak a megállapodásnak köszönhető, amely a Magyarországon is irodát üzemeltető Agoda.com online szállásfoglaló oldal és a thaiföldi nemzeti légitársaság között jött létre.

TravelMole és EyeforTravel elismerés az Agodának 

Az Agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal kapta meg 2012-ben a Kedvenc Online Utazási Oldal díjat a TravelMole és EyeforTravel 2012-es Online Utazási Innováció Díjkiosztóján.

Profitroom partner az Agoda 

Az agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal Európa és Ázsia egyik vezető, foglalási technológiákat kínáló cégével, a Profitroommal kötött együttműködést. 

Agoda-app: jutalompontok is beválthatóvá váltak 

Az agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal a napokban tette közzé az iPhone-ra és az androidos mobiltelefonokra kifejlesztett alkalmazásainak frissítéseit, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy utazás közben is jóváírhassák vagy beválthassák jutalompontjaikat.

Együttműködik az agoda és a China Southern Airlines 

Az agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal február elsején bejelentette a China Southern Airlines légitársasággal való együttműködését.

Együttműködést kötött az agoda.com és az eRes® Development 

Együttműködést kötött az agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal és a manageri szolgáltatásokat kínáló eRes® Development.

Együttműködést kötött az Agoda és a GlobRes 

Az agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal együttműködést kötött a GlobRes számítógépes helyfoglalási rendszert (CRS) és channel manageri szolgáltatást kínáló céggel, tájékoztatta a TurizmusOnline-t az agoda.com.

Gold Circle-díj az Agodától 

Az agoda.com, a világ egyik dinamikusan növekvő nemzetközi szállásfoglalási weboldala, a Nasdaqon jegyzett Priceline Group tagja december 7-én kihirdette a Gold Circle-díj 2011. évi nyerteseit.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!