Betyárok és pulik a Vajdahunyadvárban

Betyárok és pulik a Vajdahunyadvárban 

Kiállításon a Memories of Hungary No 2. képzőművészeti pályázat díjnyertes alkotásai.

Egyre több pálinkát ajándékoznak a cégek 

A hamarosan kezdődő karácsonyi céges ajándékozási szezonban  tovább csökkennek és főleg kisebb összegűek lesznek a megrendelések – áll a Promo Data elemzésében. Továbbra is a hagyományos termékek dominálnak: bor, pálinka, logózott iroda- és írószerek, nyomtatványok, naptárak, CD-k, édesség, csokoládé, bonbon, és ritka az egyedi vagy luxuscikkre vonatkozó ajánlatkérés.

Sorsdöntő szezon előtt állnak a szuvenírshopok 

Miután a turistaforgalom összetétele jelentős változáson megy keresztül, és egyéb feltételek sem kedveznek az elsősorban szuvenírekre specializálódott boltoknak, könnyen lehet, hogy a szezon átrendezi a kiskereskedelmi- és vendéglátószektor ezen szeletét, figyelmeztet a Souvenir Brands Kft. 
Vakarcsot is kínálnak a Bazilikánál

Vakarcsot is kínálnak a Bazilikánál 

Egy félig elfeledett alföldi kenyérfélét, vakarcsot is kínálnak a Bazilika közelében fekvő Memories of Hungary ajándékbolt bisztrójában.

Legyen szemléletváltás a kézműves szakmában! 

A BTSZK Budapesti Turisztikai Szoláltató Központ Nonprofit Kft., a Néprajzi Múzeum és a Néprajzi Múzeum Baráti Köre áprilisban induló kezdeményezésével egy alapvető szemléletváltást szeretne a magyar kézműves szakmában elérni.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!