A főváros, amit megrendelésre terveztek

A főváros, amit megrendelésre terveztek 

A végtelen sztyeppe közepére körzővel, vonalzóval tervezett Asztana mindössze 25 éves, de már világkiállítást is rendezett. Pazar ötcsillagos házaival és vadonatúj rendezvényhelyszíneivel régiós vezetői szerepre tör Közép-Ázsiában a MICE turizmus területén. Asztanában, az új kazah fővárosban jártunk.
A móló szépen, csendben megkezdte működését

A móló szépen, csendben megkezdte működését 

Augusztus 1-től már indít repülőgépjáratokat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a 2B Terminálhoz kapcsolódó új utasmóló. A több, mint tízezer négyzetméter alapterületű utasforgalmi épületet fokozatosan helyezik üzembe, ezzel bővítve a repülőtér kapacitásait. Az új épületszárny megépítése 7,8 milliárd forintba, azaz 25 millió euróba került - közölte szerdán a Budapest Airport.
Asztana: a fények és virágszőnyegek városa

Asztana: a fények és virágszőnyegek városa 

A Wizz Air járatával heti két alkalommal, öt órás repüléssel érkezhetünk meg a világ kilencedik legnagyobb területű országának fővárosába. 

A világkiállításra indult az első Budapest-Asztana légi járat 

Az első asztanai légi járat indulásának másnapján nyílik meg a kazah fővárosban a jövő energiáit bemutató EXPO, amelyen kiállítóként Magyarország is részt vesz – jelentette ki Varga Mihály a Wizz Air első Budapest-Asztana járatának indulásakor tartott sajtótájékoztatón. A nemzetgazdasági miniszter elmondta: a 112 ország részvételével és több millió látogatóval zajló kiállítás a 2017-es év legnagyobb ilyen jellegű nemzetközi rendezvénye. 

Budapest és Asztana között indít légi járatot a fapados 

Kazahsztán fővárosába, Asztanába indít járatokat júniustól a Wizz Air - jelentette be Váradi József hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter jelenlétében.

Kazahsztán, a turistaparadicsom? 

A Borat film bemutatása óta a legnagyobb lendületet szeretné adni az ország turizmusának Asztana - írja az eurázsiaPORT.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!