Többet kevesebbért

Többet kevesebbért 

Márciusban és áprilisban mérséklődött a hazai borok belföldi feldolgozói értékesítési árának emelkedése, derül ki az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) legfrissebb borpiaci jelentéséből.
Pocsék bevételre számít a Ryanair

Pocsék bevételre számít a Ryanair 

A tervezettnél is kevesebb utassal számol az ír fapados légitársaság a márciusban záruló 2021-es üzleti évben.
Hévíz turizmusa a felére csökkent

Hévíz turizmusa a felére csökkent 

A múlt év első hét hónapjához képest 55 százalékkal csökkent Hévízen a vendégéjszakák száma, a visszaesés leginkább a kereskedelmi szálláshelyeket érintette.
KSH: márciusi vendégéjszakaszám 64,6 százalékkal csökkent

KSH: márciusi vendégéjszakaszám 64,6 százalékkal csökkent 

Márciusban a külföldi vendégek által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák száma 68,1 százalékkal, a belföldi vendégek által eltöltöttek 61,0 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest, együttesen 64,6 százalékkal csökkent a forgalom, áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közleményében.
Rájár a rúd a Ryanairre

Rájár a rúd a Ryanairre 

Az ír diszkont légitársaság forgalma 2014 óta a leglassabb növekedést produkálta. 

WIN-WIN modellt javasol a MSZÉSZ 

Az ágazatban az ezredforduló óta végbement változásokról, tendenciákról és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének javaslatairól, szakmai programjáról tartott tájékoztatót a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Hilton Budapest Szállóban.

Stratégiát és áfacsökkentést javasol a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 

A magyar szállodaipar 2014-2015 I. negyedévi teljesítményéről, az ágazatban az ezredforduló óta végbement változásokról, tendenciákról és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének javaslatairól, szakmai programjáról tartott tájékoztatót Niklai Ákos a szervezet elnöke, Kovács István főtitkárral és Árvai Zoltánnal, a Hilton Budapest igazgatójával.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!