A budaörsi METRO a Budakeszi Vadaspark lakóinak visz élelmet

A budaörsi METRO a Budakeszi Vadaspark lakóinak visz élelmet 

Az állatok világnapjának alkalmából, október 6-án kötött együttműködési megállapodást a METRO Nagykereskedelem és a Budakeszi Vadaspark. A jövőben a METRO budaörsi áruháza jelentős mennyiségű, állati fogyasztásra alkalmas élelmiszerrel – zöldséggel, gyümölccsel és pékáruval – látja el a Vadasparkot.  
Friss fejlesztésekkel várja a látogatókat a Budakeszi Vadaspark

Friss fejlesztésekkel várja a látogatókat a Budakeszi Vadaspark 

Madárröpdékkel, kifutókkal és foglalkoztató térrel kibővülve várja a tavaszi kirándulószezon kezdetére látogatóit a Budakeszi Vadaspark.
Szombat éjjel Budakeszin éjszakai állatokat lehet megfigyelni

Szombat éjjel Budakeszin éjszakai állatokat lehet megfigyelni 

Akkor lesz Halloween éjszakája.

Az Év Fája alatt pihenhetünk a Budakeszi Vadasparkban 

A Budakeszi Vadasparkban az állatok természetközeli bemutatása mellett a Pilisi Parkerdő részét képező, 26 hektáros erdőterület őshonos fafajainak megismertetése is kiemelt jelentőségű. A Budakeszi Vadaspark ennek szellemében október közepén az idei év fafaját, a virágos kőrist bemutató, interaktív és különleges fajleíró táblával ellátott padot létesített a látogatóknak, aminek köszönhetően a legkisebbek is játszva tanulhatnak a hazai erdővagyonról.

Mobilfizetéssel vadasparki belépőjegy? 

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NM Zrt.) új szolgáltatása a mobilfizetéssel történő belépőjegy vásárlás. Az NM Zrt. szolgáltatásán keresztül a Budakeszi Vadasparkba látogatók már elektronikus úton vehetik meg a belépőjegyüket.
Ne szedje össze az árvának hitt kisállatokat!

Ne szedje össze az árvának hitt kisállatokat! 

A Budakeszi Vadaspark munkatársainál épp a napokban adtak le egy erdőben „talált” kis vadmalacot, egy nyestkölyköt és egy kismókust, de a vadonban talált őzgida, madárfióka, vagy kis sün sem ritka ilyenkor. Az újszülötteket jelenleg édesanyjuk helyett a vadaspark munkatársai nevelgetik és kecsketejjel táplálják, ami jócskán eltér a természet rendjétől. A Budakeszi Vadaspark ezért mindenkit arra kér, hogy ne szedje össze az árvának hitt kisállatokat.
Vaddisznó és muflonbébik a Budakeszi Vadasparkban

Vaddisznó és muflonbébik a Budakeszi Vadasparkban 

A képen szereplő vadmalacok kéthetesek, a muflonbárány egy hete született a Budakeszi Vadasparkban.
Újabb őstulok borjú született a Budakeszi Vadasparkban

Újabb őstulok borjú született a Budakeszi Vadasparkban 

Immár négy egyedből áll a Budakeszin található őstulok-állomány.
Látogatórekord a Budakeszi Vadasparkban

Látogatórekord a Budakeszi Vadasparkban 

2017-ben minden eddiginél többen, mintegy 182.000-en döntöttek úgy, hogy a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatfajokat természetes élőhelyükön bemutató Budakeszi Vadasparkba látogatnak.
Megtekinthető a hazai erdészek-vadászok munkájának alapja

Megtekinthető a hazai erdészek-vadászok munkájának alapja 

A vadászat ősi mesterségét és hagyományáit ismerheti meg a közönség testközelből a Budakeszi Vadaspark új tanösvényén — tudtuk meg a napokban a vadaspark illetékeseitől.

Tovább fokozódik a digitális élmény a Budakeszi Vadasparkban 

A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet könnyedén zsebre vágni. Az ingyenes alkalmazás legújabb funkcióinak köszönhetően ráadásul most a legkisebbek is játszva tanulhatnak a nálunk őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatokról.

Látogatórekordot hozott az elmúlt év a Budakeszi Vadasparknak 

Több mint 164 ezres rekord látogatószámmal zárta az elmúlt évet a Budakeszi Vadaspark.

Mosómedvét karácsonyra? 

A karácsony előtti őrült vásárlás-finisben nyújthat megoldást a Budakeszi Vadaspark azoknak, akik természetközeli és élményalapú ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket úgy, hogy közben a hazai természetvédelem ügyét is támogatják.

Bibliai állatokkal ismerkedhetünk a Budakeszi Vadasparkban 

A Budakeszi Vadaspark jóvoltából idén is ingyenes szakvezetéseken lehet testközelből megismerkedni a Bibliában szereplő állatokkal, a velük kapcsolatos tudnivalókkal és az őket övező történetekkel. És mindehhez csupán egy előzetes regisztráció szükséges. 

Akadálymentes és bababarát lett a Budakeszi Vadaspark fogadóépülete 

A Budakeszi Vadaspark - szolgáltatásait és infrastruktúráját tekintve - modern és vonzó családi kikapcsolódást nyújtó központtá nőtte ki magát. A megnövekedett látogatószámra tekintettel a Vadaspark megújult fogadóépülettel, új és akadálymentes mosdókkal, felújított babakocsi-tárolókkal és Baba-Mama Kuckóval várja a látogatókat. 

Izgalmas éjszakai kalandozások a Budakeszi Vadasparkban 

Újra várják szeptemberben és októberben éjszakai kalandtúrára a látogatókat a Budakeszi Vadasparkban, ahol a kert éjszaka aktív lakóit ismerhetik meg a látogatók.

Éjszakai túra a vadakkal Budakeszin 

Újra éjszakai kalandtúrák várják a látogatókat a Budakeszi Vadasparkban szeptemberben minden pénteken.

Előrelépés az iráni piac meghódításában 

Először látogattak hazánkba iráni turisztikai szakemberek a Magyar Turizmus Zrt. meghívásának köszönhetően, 2013 decemberében - közölte szerdán a Magyar Turizmus Zrt.

Hubert a fülével kacsint 

Hubert pedig azon kevés állatkertek egyikének új lakója, melyek tavaly képesek voltak növelni látogatószámukat; a Budakeszi Vadasparké. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!