Megvan, ki lesz a főváros múzeumának igazgatója

Megvan, ki lesz a főváros múzeumának igazgatója 

A pályázatokat értékelő szakmai bizottság egyhangúlag Csorba László történészt, a Nemzeti Múzeum korábbi főigazgatóját tartja alkalmasnak a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) főigazgatói posztjára.
Kincsek Budapest alatt

Kincsek Budapest alatt  

Az elmúlt tíz év Budapest területén elvégzett ásatásainak eredményeit tekinti át csaknem kétezer leleten, valamint maketteken, rekonstrukciókon, filmeken keresztül Kincsek a város alatt címmel a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) csütörtöktől látható kiállítása.
Középkori királyi palota a Budapesti Történeti Múzeumban

Középkori királyi palota a Budapesti Történeti Múzeumban 

Megnyílt a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) Vármúzeumának megújult állandó kiállítása, valamint új bejáratot avattak a Királypincében pénteken.

Örmény kultúra a Kárpát-medencében 

Örmény kultúra a Kárpát-medencében címmel nyílik nemzetközi kiállítás a Budapesti Történeti Múzeumban április 5-én.
A főváros ezer éves története

A főváros ezer éves története 

Az ókortól a 20. századig követi végig a főváros történelmét a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) Vármúzeumának Fény és árnyék - A főváros 1000 éves története címmel megújult állandó kiállítása.

Újra megnyitották a Budavári Labirintust 

A Budavári Labirintus új vagyonkezelője, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság (DINPI) hétfőn megnyitotta a Budavári Labirintust - tájékoztatta az igazgatóság az MTI-t.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!