19-re lapot húzott 

A CARTOUR vezetése 2015 tavaszán gondolt egy nagyot, és átvette a bezárt Quaestour 22 dolgozóját. Az akkor 28 főt alkalmazó cég létszáma ezzel a duplájára nőtt, és rögtön három új irodát is nyitottak Nyíregyházán, Kaposváron és Kecskeméten. Az elmúlt kilenc hónap igazolta a merész lépés megalapozottságát: a cég árbevétele 50%-kal nőtt.
Megjelentek a Cartour nyári katalógusai

Megjelentek a Cartour nyári katalógusai 

Megjelentek a Cartour Utazási Iroda idei körutazásokat, valamint nyári üdüléseket tartalmazó katalógusai Kulturális körutazások 2012 és Vakáció 2012 címmel, tájékoztatta lapunkat az utazási iroda. 

Törölte árfolyampótlékát a Cartour 

A Cartour Utazási Iroda – tekintettel a folyamatosan kedvező EUR/HUF árfolyamra – visszaállította 2011/2012-es téli árualapjának árait, tájékoztatta lapunkat az iroda.
Cartour: új honlapon az idei téli kínálat

Cartour: új honlapon az idei téli kínálat 

Megjelent a Cartour idei téli katalógusa Sí és Snowboard utak 2011-2012 címmel, amelyet csütörtökön ismertetett partnereivel az utazási iroda.

Két katalógus a 20 éves CARTOUR-tól 

Megjelent a 20 éves CARTOUR utazási iroda tengerparti és hegyvidéki ajánlatait bemutató, immár hagyományosan két katalógusba rendezett kínálata Olaszország 2011 és Vakáció 2011 címen.

Kelet felé kacsintgatnak 

Újabb értékesítési ponttal bővül a Cartour cégcsoport hálózata.
Hosszú szezonra számítanak a Cartournál

Hosszú szezonra számítanak a Cartournál 

A téli szezon három meghatározó cége fogott össze, és tartott közös sajtó- és programtájékoztatót kedden, a nyáron átadott Regnum Residence Hotelben. A Cartour Utazási Iroda, az Axa Biztosító Zrt. és a Magyar Síakadémia Egyesület magas színvonalú szakmai együttműködésben érdekelt a magyar sísport érdekében. A rendezvény házigazdája Klausmann Viktor volt, a síakadémia elnöke.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!