Nem épül meg a négycsillagos hotel Aligán

Nem épül meg a négycsillagos hotel Aligán 

Visszavonta a Somogy Megyei Kormányhivatal a korábban kiadott környezetvédelmi engedélyt a Club Aliga fejlesztésére - írja a Sonline.hu.
Eladta az Appeninn a Club Aligát

Eladta az Appeninn a Club Aligát 

A turisztikai portfóliójukat képező projekttársaságokat eladják, és átállnak az irodabizniszre. A BAYER Property Zrt vásárolja meg a Club Aliga területét tulajdonló PRO-MOT HUNGÁRIA Kft-t. Az adásvételi szerződést csütörtökön írták alá a projekttársaság tulajdonosai.
Így fest majd a Club Aliga

Így fest majd a Club Aliga 

A Somogy Megyei Kormányhivatal egy eljárás során elérhetővé tette a szálloda terveit - írja a 24.hu.
Ilyen lesz a Club Aliga

Ilyen lesz a Club Aliga 

Látványfelvonó visz fel a löszfalra, a parti sétányt nem építik be - írja az Index.
Itt a Club Aliga esetében a legújabb info

Itt a Club Aliga esetében a legújabb info 

Amit az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő RT. küldött el hozzánk.
Változás a Club Aliga esetében

Változás a Club Aliga esetében 

Kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a kormány a Club Aliga fejlesztését. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban hajtják végre a tervezett beruházásokat a területén.

Balatoni hotelfejlesztések nyertek támogatást 

Az Appeninn Nyrt. a korábban bejelentettek szerint szálláshely-fejlesztésekbe kezdett a Club Aliga üdülőközpont, valamint a balatonfüredi kikötő területén. Ezekhez leányvállalatai pályázatokat nyújtottak be a Kisfaludy Fejlesztési Program által meghirdetett Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció - nagy kapacitású meglévő szállodák fejlesztése és új szállodák létesítése elnevezésű kiírásra, amelyek most pozitív elbírálásban részesültek.

Értékesítené Appeninn-részesedését a BDPST 

Eladná az Appeninn Nyrt.-ben meglévő 29,30 százalékos tulajdonrészét a luxusszállodákat is BDPST Zrt. ingatlanfejlesztő és -forgalmazó társaság, ennek lehetőségeiről tárgyalásokba kezd ingatlan- és tőkepiaci szereplőkkel.

Megkezdte a Club Aliga megújítását az Appeninn Nyrt. 

Elindultak a felújítási munkálatok a balatonvilágosi Club Aliga területén. Az évtizedek óta elhanyagolt, sok esetben balesetveszélyes épületek elbontása és a zöldterület rekultivációja mellett a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt. megkezdi az üdülőterület teljeskörű korszerűsítését is. Ennek köszönhetően már az idei szezonra megújul a strand és a kikötő parti környezete, amellyel a balatoni turizmus egy újjászületett turisztikai központtal, a helyi lakosok és nyaralótulajdonosok pedig egy a mai igényeknek megfelelő pihenési lehetőséggel gazdagodnak - áll a társaság közleményében.

Az Appeninn Holdingé a Club Aliga 

Az Appeninn Holding bejelentette, hogy kifizette és a többségi tulajdonába került a 47 hektáros balatoni Club Aliga és kikötői.

Kié a többségi irányítás a Club Aligát tulajdonló társaságban? 

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányvállalata, az Appeninn BLT Kft. szerdán adásvételi szerződést kötött a PRO-MOT Hungária Ingatlanfejlesztő Kft. 74,99%-os üzletrészének, valamint a társaság irányában fennálló követelések megszerzésére - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). A PRO-MOT a Club Aliga 37 hektáros területe és az üdülőkomplexum 167 férőhelyes kikötője mellett a Magyar Állam tulajdonában lévő, további 10 hektáros ingatlan vagyonkezelési jogait is birtokolja. A tranzakció zárásának felek által kikötött végső határideje 2018. december 20 - közölte szerkesztőségünkkel csütörtökön a cég képviselője.

Felülmúlta a várakozásokat a nyárzáró balatoni zenei fesztivál 

Augusztus 22-én reggel 6 órakor hallgatott el a zene Balatonvilágoson a B.my.Lake Fesztiválon, melyet idén második alkalommal mutatott be a VOLT Produkció és a Deadcode Produkció a Nagyon Balaton programsorozat keretein belül. A Club Aliga Üdülőközpont területén szervezett fesztiválon közel 40.000 elektronikus zenéért rajongó fiatal vett részt.

Club Aliga: már nem nyomoz a rendőrség 

Megszüntette a Club Aliga privatizációja miatt indított nyomozást a rendőrség - értesült az MTI Hírcentrum.

Luxusstrand lesz az aligai pártüdülőből 

Együttműködési megállapodást írt alá Fekete Barnabás balatonvilágosi polgármester a Club Aliga új tulajdonosának, a Pro-Mot Hungária Kft-nek a képviselőjével, Zvi Frankkal - adta hírül a sonline.hu..
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!