Ápolóknak kedveskedett ez a budapesti szálloda

Ápolóknak kedveskedett ez a budapesti szálloda 

Május 12-én az Ápolók Világnapja alkalmából a Courtyard by Marriott Budapest City Center kollégái a 250 éves patinás Semmelweis Egyetem Szent Rókus Klinikai Tömbjének Geriátriai Klinika és Ápolástudományi Központjának ápolóit lepték meg Melis Róbert Executive Chef és csapata által készített édes finomságokkal.
Új igazgató a budapesti Courtyard by Marriott élén

Új igazgató a budapesti Courtyard by Marriott élén 

Catalina Susan, aki korábban a JW Marriott Bucharest és a Warsaw Marriott Hotel pénzügyi igazgatói pozícióját töltötte be, 2016 márciusában a Courtyard by Marriott Budapest City Center vezérigazgatói szerepét vette át.
A Marriott a fiatalokért

A Marriott a fiatalokért 

A Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center idén második alkalommal vett részt a Youth Carrier Initiative programban.

Béres Alexandra menü az Oléo Pazzóban 

Megújult az amerikai Marriott szállodalánchoz tartozó Courtyard by Marriott Budapest City Center budapesti éttermének étlapja.
Egy nagy köszönet - öt európai városban

Egy nagy köszönet - öt európai városban 

A Marriott három budapesti szállodája, a Budapest Marriott Hotel, a Millennium Court, Marriott Executive Apartments és a Courtyard by Marriott Budapest City Center látták vendégül csütörtökön öt másik európai várossal együtt a szállodalánc legfontosabb európai ügyfeleinek képviselőit.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!