Béres Alexandra menü az Oléo Pazzóban

Megújult az amerikai Marriott szállodalánchoz tartozó Courtyard by Marriott Budapest City Center budapesti éttermének étlapja.

Az Oléo Pazzo, azaz “őrült olíva” névre keresztelt franchise éttermek a Marriott szigorú előírásait követik koncepciójukban, mind a felhasznált minőségi nyersanyagokban, konyhatechnológiájukban és az emberi erőforrásaikban. A fővárosi szálloda vezetősége úgy gondolta, hogy a hotel vendégeinek kínált könnyed, mediterrán fogások mellett a hazai - egészségükre odafigyelő - közönséget is megcélozza. Így márciustól Béres Alexandra ajánlásával, az egészséges táplálkozás jegyében készült fogások is megtalálhatók az étterem állandó kínálatában.

A szinte minden nagyobb Courtyard szállodában megtalálható Oléo Pazzo éttermek az átutazó, elsősorban üzletemberek és tudatos fiatalabb vendégek számára friss alapanyagokból, házilag készített, könnyed, zöldséges, mediterrán jellegű fogásokat kínálnak gyors, bisztró jellegű felszolgálással. A Courtyard by Marriott Budapest City Center a szálloda vendégein kívül az egészségtudatos magyar közönséget is szerette volna megszólítani. A hotel vezetősége több, Magyarországon elterjedt módszert is megvizsgált, végül Béres Alexandrával kötött együttműködési megállapodást.

A Béres Alexandra által képviselt “Súlykontroll Program” alapja a Súlykontroll Index, amelynek használatával könnyebbé tehető a fogyókúra, a súly megtartása. Az együttműködés részeként a fitness világbajnok, valamint Tatár Péter, az Oléo Pazzo executive séfje egy dietetikus szakértő segítségével megálmodták közös étlapjukat, amely 2013. március 1-jétől már elérhető a szálloda éttermében. Az étlapon olyan finomságok találhatók, mint például a meleg tintahal saláta avokádóval, paradicsom kompóttal, a parajkrém leves ricottával és fokhagyma chipsszel vagy a harcsafilé pirított római salátával és fűszeres paprika raguval. A 144 kcal energiatartalmú répatorta körtepürével pedig méltó lezárása lehet egy ínyenc „Súlykontroll ebédnek”.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.