Az Oléo Pazzo, azaz “őrült olíva” névre keresztelt franchise éttermek a Marriott szigorú előírásait követik koncepciójukban, mind a felhasznált minőségi nyersanyagokban, konyhatechnológiájukban és az emberi erőforrásaikban. A fővárosi szálloda vezetősége úgy gondolta, hogy a hotel vendégeinek kínált könnyed, mediterrán fogások mellett a hazai - egészségükre odafigyelő - közönséget is megcélozza. Így márciustól Béres Alexandra ajánlásával, az egészséges táplálkozás jegyében készült fogások is megtalálhatók az étterem állandó kínálatában.
A szinte minden nagyobb Courtyard szállodában megtalálható Oléo Pazzo éttermek az átutazó, elsősorban üzletemberek és tudatos fiatalabb vendégek számára friss alapanyagokból, házilag készített, könnyed, zöldséges, mediterrán jellegű fogásokat kínálnak gyors, bisztró jellegű felszolgálással. A Courtyard by Marriott Budapest City Center a szálloda vendégein kívül az egészségtudatos magyar közönséget is szerette volna megszólítani. A hotel vezetősége több, Magyarországon elterjedt módszert is megvizsgált, végül Béres Alexandrával kötött együttműködési megállapodást.
A Béres Alexandra által képviselt “Súlykontroll Program” alapja a Súlykontroll Index, amelynek használatával könnyebbé tehető a fogyókúra, a súly megtartása. Az együttműködés részeként a fitness világbajnok, valamint Tatár Péter, az Oléo Pazzo executive séfje egy dietetikus szakértő segítségével megálmodták közös étlapjukat, amely 2013. március 1-jétől már elérhető a szálloda éttermében. Az étlapon olyan finomságok találhatók, mint például a meleg tintahal saláta avokádóval, paradicsom kompóttal, a parajkrém leves ricottával és fokhagyma chipsszel vagy a harcsafilé pirított római salátával és fűszeres paprika raguval. A 144 kcal energiatartalmú répatorta körtepürével pedig méltó lezárása lehet egy ínyenc „Súlykontroll ebédnek”.