Béres Alexandra menü az Oléo Pazzóban

Megújult az amerikai Marriott szállodalánchoz tartozó Courtyard by Marriott Budapest City Center budapesti éttermének étlapja.

Az Oléo Pazzo, azaz “őrült olíva” névre keresztelt franchise éttermek a Marriott szigorú előírásait követik koncepciójukban, mind a felhasznált minőségi nyersanyagokban, konyhatechnológiájukban és az emberi erőforrásaikban. A fővárosi szálloda vezetősége úgy gondolta, hogy a hotel vendégeinek kínált könnyed, mediterrán fogások mellett a hazai - egészségükre odafigyelő - közönséget is megcélozza. Így márciustól Béres Alexandra ajánlásával, az egészséges táplálkozás jegyében készült fogások is megtalálhatók az étterem állandó kínálatában.

A szinte minden nagyobb Courtyard szállodában megtalálható Oléo Pazzo éttermek az átutazó, elsősorban üzletemberek és tudatos fiatalabb vendégek számára friss alapanyagokból, házilag készített, könnyed, zöldséges, mediterrán jellegű fogásokat kínálnak gyors, bisztró jellegű felszolgálással. A Courtyard by Marriott Budapest City Center a szálloda vendégein kívül az egészségtudatos magyar közönséget is szerette volna megszólítani. A hotel vezetősége több, Magyarországon elterjedt módszert is megvizsgált, végül Béres Alexandrával kötött együttműködési megállapodást.

A Béres Alexandra által képviselt “Súlykontroll Program” alapja a Súlykontroll Index, amelynek használatával könnyebbé tehető a fogyókúra, a súly megtartása. Az együttműködés részeként a fitness világbajnok, valamint Tatár Péter, az Oléo Pazzo executive séfje egy dietetikus szakértő segítségével megálmodták közös étlapjukat, amely 2013. március 1-jétől már elérhető a szálloda éttermében. Az étlapon olyan finomságok találhatók, mint például a meleg tintahal saláta avokádóval, paradicsom kompóttal, a parajkrém leves ricottával és fokhagyma chipsszel vagy a harcsafilé pirított római salátával és fűszeres paprika raguval. A 144 kcal energiatartalmú répatorta körtepürével pedig méltó lezárása lehet egy ínyenc „Súlykontroll ebédnek”.


Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.
Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban

Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban 

Sikeresen lezajlott a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének éves közgyűlése.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.