Béres Alexandra menü az Oléo Pazzóban

Megújult az amerikai Marriott szállodalánchoz tartozó Courtyard by Marriott Budapest City Center budapesti éttermének étlapja.

Az Oléo Pazzo, azaz “őrült olíva” névre keresztelt franchise éttermek a Marriott szigorú előírásait követik koncepciójukban, mind a felhasznált minőségi nyersanyagokban, konyhatechnológiájukban és az emberi erőforrásaikban. A fővárosi szálloda vezetősége úgy gondolta, hogy a hotel vendégeinek kínált könnyed, mediterrán fogások mellett a hazai - egészségükre odafigyelő - közönséget is megcélozza. Így márciustól Béres Alexandra ajánlásával, az egészséges táplálkozás jegyében készült fogások is megtalálhatók az étterem állandó kínálatában.

A szinte minden nagyobb Courtyard szállodában megtalálható Oléo Pazzo éttermek az átutazó, elsősorban üzletemberek és tudatos fiatalabb vendégek számára friss alapanyagokból, házilag készített, könnyed, zöldséges, mediterrán jellegű fogásokat kínálnak gyors, bisztró jellegű felszolgálással. A Courtyard by Marriott Budapest City Center a szálloda vendégein kívül az egészségtudatos magyar közönséget is szerette volna megszólítani. A hotel vezetősége több, Magyarországon elterjedt módszert is megvizsgált, végül Béres Alexandrával kötött együttműködési megállapodást.

A Béres Alexandra által képviselt “Súlykontroll Program” alapja a Súlykontroll Index, amelynek használatával könnyebbé tehető a fogyókúra, a súly megtartása. Az együttműködés részeként a fitness világbajnok, valamint Tatár Péter, az Oléo Pazzo executive séfje egy dietetikus szakértő segítségével megálmodták közös étlapjukat, amely 2013. március 1-jétől már elérhető a szálloda éttermében. Az étlapon olyan finomságok találhatók, mint például a meleg tintahal saláta avokádóval, paradicsom kompóttal, a parajkrém leves ricottával és fokhagyma chipsszel vagy a harcsafilé pirított római salátával és fűszeres paprika raguval. A 144 kcal energiatartalmú répatorta körtepürével pedig méltó lezárása lehet egy ínyenc „Súlykontroll ebédnek”.


A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén

Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén 

Az ötcsillagos budapesti belvárosi ház vezetése 2025 március elsejétől változott.
Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen

Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen 

Az ötcsillagos szállodában a vendégeket nem csak a luxus legmagasabb foka, hanem valódi testi-lelki feltöltődés várja.
Boeingből luxushotel

Boeingből luxushotel 

Felix Demin 2023 végén nyitotta meg a világ egyik legkülönlegesebb szálláshelyét: a Private Jet Villát.
Pihenés és konferenciaélet újratöltve:  nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája

Pihenés és konferenciaélet újratöltve: nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája 

A ház az elmúlt években teljesen megújult: a teljes felújtásnak köszönhetően modern külsővel és elegáns belső tereivel várja ismét vendégeit.
Új igazgató a Hunguest hévízi házainak élén

Új igazgató a Hunguest hévízi házainak élén 

2025. április 1-től Martos Andrást nevezték ki a Hunguest Helios és a Hunguest Panoráma szállodák igazgatójának.
Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás

Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás 

Új név, új arculat, új lehetőségek.
Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók

Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók 

A tavalyi évhez hasonlóan népszerű a húsvét a belföldi utazók körében – derült ki az egyik szállásfoglaló portál adataiból.
MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások

MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások 

Április 15-én, kedden zajlott a szakmai program Pécsett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.