Új trendek a csapatépítésben

Új trendek a csapatépítésben 

Trónon a szabadulószoba, de hódít a vetélkedőszoba és a városi nyomkereső játék is 2022-ben.

Indul a Travelo.hu új rendezvényoldala 

Konferencia, csapatépítés, születésnap, esküvő: indul a Travelo.hu rendezvény melléklete.

Hasznosnak tartják a magyarok a csapatépítést 

Míg a vezető pozícióban dolgozók többször is részt vehettek már csapatépítő tréningen, a fizikai munkások többségét még nem hívták ilyen rendezvényre – derült ki a Profession.hu és a KonferenciaHotelek.hu felméréséből. Az átlagos csapatépítő tréning két napos, pénteken és szombaton zajlik, és jellemzően egy vidéki hotelben ér véget.

Ideges? Kergessen birkát! 

Juhászkutyának állhatnak üzletemberek a munkahelyi feszültség enyhítése és a csapatmunka javítása érdekében Nagy-Britanniában, bár csak jó pénzért, ha Chris Farnsworth nyáját és tanpályáját választják.

A csapatépítés nem javítja a munkát 

A hivatali "csapatépítési" próbatételek nem javítanak a munkavégzésen, inkább még távolítják is egymástól a munkatársakat - áll a brit Vodafone UK és a YouGov cégek tanulmányában.
Csapatépítés a Neckermann-nál

Csapatépítés a Neckermann-nál 

Közel 100 fő részvételével a Neckermann idén a csapatépítő tréningjét Balatonlellén borkóstolással és szakmai előadásokkal fűszerezve szervezte meg.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!