Életműdíj Csapody Balázsnak

Életműdíj Csapody Balázsnak 

Életműdíjat kapott Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem vezetője az első alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon.
Idén sem hallgatnak a bárányok

Idén sem hallgatnak a bárányok 

Augusztus 7-8-án bárányhúst népszerűsítő Bárány napokat tartanak, agrár- és turisztikai szereplőkkel megalakul a Gasztronómiai Kulturális Unió Klaszter, a juhtenyésztők kétféle támogatást is igénybe vehetnek - egyebek közt ezekről volt szó a Juh- és Kecske Terméktanács sajtótájékoztatóján hétfőn, Balatonszemesen.

Balatoni halra harapnának az éttermesek 

A balatoni éttermek egy része azt szeretné, ha a minőségi ételekhez a tóból kaphatnának halat.
Begónia szorbéval ünneplik a 4. Gundel-díjast

Begónia szorbéval ünneplik a 4. Gundel-díjast 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 7. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, melyen a 170 éve született Dobos C. Józsefre emlékezünk, az ő Magyar-francia szakácskönyve (1881.) alapján, az abban szereplő ételeket modernizálva és újragondolva alkotja meg a gálaebéd menüsorát a felkért séf-csapat.
Csapody Balázs lett az idei év Gundel Károly- díjazottja

Csapody Balázs lett az idei év Gundel Károly- díjazottja 

Tizenkét szakmai szervezet, három intézmény delegáltjai, a mai magyar vendéglátás és turizmus meghatározó alakjai, valamint a Gundel-család képviselője döntenek a jelöltek munkássága alapján az idei díjazottak személyéről. 2017-ben 17 személyre érkezett jelölés.

Lángos – pontykrémmel töltve 

Ki kell-e dobni minden régi elgondolást, ha újra akarjuk márkázni Budapestet és a Balatont? Erre a kérdésre is megkaptuk a választ az Országmárka 2.0 konferencia délutáni programjában, amikor is két téma, a városmárkázás és a Balaton került terítékre.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!