Bringaút épült az Egri-Bükkalján 

Négy dél-borsodi települést köt össze az a több mint 20 kilométer hosszúságú kerékpárút, amelyet csütörtökön adtak át a forgalomnak Mezőkövesd határában.
Az ezer lakosú település, ahol szafaribuszra ültetik a turistát

Az ezer lakosú település, ahol szafaribuszra ültetik a turistát 

2014-hez képest tavaly a duplájára - félmillió forintra - nőtt az idegenforgalmi adóbevétel Cserépfalun, tájékoztatta lapunkat Csendes Péter polgármester. Mindez annak köszönhető, hogy 2015-ben több turista látogatta meg a Hór-völgy bejáratánál és a Bükki Nemzeti Park déli kapujában fekvő ezer fős települést.

Disznótorozzon Cserépfalun 

Ma már nemcsak autóval, vagy busszal, hanem egyre többen kerékpárral, a szomszédos településekről pedig  gyalogosan is igyekeznek felfedezni a Bükk déli kapuját, az ország egyik leghosszabb hegyvidéki völgyét a Hór-völgyet – nyilatkozta Csendes Péter, Cserépfalu polgármestere.
Ősember "fogadja" a turistákat Cserépfaluban

Ősember "fogadja" a turistákat Cserépfaluban 

Az elmúlt évihez képest az idei első félévben csökkent a turisták száma a kis bükki "gyöngyszemként" emlegetett Cserépfaluban. Ennek ellenére továbbra is a vendégfogadás a fő tevékenység a falu életében.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!