Kávék és fűszerek találkozása: My Spicy Cup

Kávék és fűszerek találkozása: My Spicy Cup 

Dóri és Judit ötlete, hogy szeretik a kávékat és a fűszerek világát, miért ne lehetne tehát a kávézás élményét tovább fokozni, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, magas minőségben? Ezért nyitották közösen My Spicy Cup nevű helyüket, amely épp olyan lett, amilyet előre megálmodtak.

A Csillaghegyi Strandfürdő fejlesztése turistákat vonz a fővárosba 

Budapest turisztikai vonzerejét növeli a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda fejlesztése - mondta Varga Mihály a 3,5 milliárd forintos beruházás sajtóbejárásán Budapesten, hétfőn.
Jövő tavasszal nyílhat meg a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegysége

Jövő tavasszal nyílhat meg a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegysége 

Jövő tavasszal, nyár elején várható a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységének megnyitása, a több mint hárommilliárdos beruházás alapkövét és az időkapszulát csütörtökön tette le Tarlós István főpolgármester, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője és a Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója, Szőke László. 
Hamarosan síelhetünk is a Csillaghegyi strandon

Hamarosan síelhetünk is a Csillaghegyi strandon 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) koncessziós beszerzési eljárást írt ki a Csillaghegyi Strandfürdő területén létrehozandó műanyag borítású sípálya, valamint futballpálya építésére és üzemeltetésére, hasznosítására.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!