Kávék és fűszerek találkozása: My Spicy Cup

Dóri és Judit ötlete, hogy szeretik a kávékat és a fűszerek világát, miért ne lehetne tehát a kávézás élményét tovább fokozni, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, magas minőségben? Ezért nyitották közösen My Spicy Cup nevű helyüket, amely épp olyan lett, amilyet előre megálmodtak.

A jelenleg 5 ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek bármilyen egészségtudatos üzleti koncepciónak, és a termékek magukban hordozzák azt a generációkon átívelő szakértelmet, amivel Judit, a Fűszerbár tulajdonosa rendelkezik.

 

Kilenc hónapon át tartott az a  műhelymunka, amelynek eredményeként megszületett fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy kínálják otthoni használatra is, a kávézóban megismert élmény otthon is reprodukálható.

Nem csak a Csillaghegyi Megálló kávézóban kívánják meghódítani a vásárlókat, hanem a magyar kávés- és kávézó társadalom számára is szeretnék megmutatni, mitől tud többet, miben más az ő kávékollekciójuk.

 

Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készítetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.

A My Spicy Cup jelenlegi kávéfűszer-kollekciójának tagjai a következők:

Coffy – klasszikus

Pink Rose – harmónizáló - elegáns és ellenállhatatlan

Curcuma Latte – egészségesen frissítő

Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia

Choco Latte – rafináltan csokoládés

Forrás: My Spicy Cup / Turizmus Online


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.