Kávék és fűszerek találkozása: My Spicy Cup

Dóri és Judit ötlete, hogy szeretik a kávékat és a fűszerek világát, miért ne lehetne tehát a kávézás élményét tovább fokozni, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, magas minőségben? Ezért nyitották közösen My Spicy Cup nevű helyüket, amely épp olyan lett, amilyet előre megálmodtak.

A jelenleg 5 ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek bármilyen egészségtudatos üzleti koncepciónak, és a termékek magukban hordozzák azt a generációkon átívelő szakértelmet, amivel Judit, a Fűszerbár tulajdonosa rendelkezik.

 

Kilenc hónapon át tartott az a  műhelymunka, amelynek eredményeként megszületett fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy kínálják otthoni használatra is, a kávézóban megismert élmény otthon is reprodukálható.

Nem csak a Csillaghegyi Megálló kávézóban kívánják meghódítani a vásárlókat, hanem a magyar kávés- és kávézó társadalom számára is szeretnék megmutatni, mitől tud többet, miben más az ő kávékollekciójuk.

 

Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készítetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.

A My Spicy Cup jelenlegi kávéfűszer-kollekciójának tagjai a következők:

Coffy – klasszikus

Pink Rose – harmónizáló - elegáns és ellenállhatatlan

Curcuma Latte – egészségesen frissítő

Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia

Choco Latte – rafináltan csokoládés

Forrás: My Spicy Cup / Turizmus Online


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.