Bedőlt a Baraka a járvány következményeként

Bedőlt a Baraka a járvány következményeként 

Tulajdonosai nehéz szívvel hozták meg az egyetlen logikus döntést: bezárják imádott éttermüket, helyette hamarosan kézműves pékséget nyitnak.

De mi lehet az az Atelier? 

Tökéletes minőség, harmónia és innováció: alapvető követelmények a nemzetközi csúcsgasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvényén, a Bocuse d’Or-on. A Nespresso ugyanezen értékeket tartja szem előtt kiváló minőségű kávéinak megalkotása és a legkifinomultabb kávéélmény biztosítása érdekében, ezért vált a lyoni séfverseny hivatalos kávépartnerévé 2008-ban.

Nagyot kaszáltak a magyar éttermek 

Jelentősen növekedett tavaly a hazai vendéglátóhelyek forgalma - írja a Világgazdaság szerdai számában.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!