Velencei szálloda lett a századik 

A Magyar Turizmus Zrt. 2006-ben vezette be a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, idén talált gazdára a 100. tábla. A jubileumi táblát és a díjazottaknak járó oklevelet a közép-dunántúli Velence Resort & Spa szálloda vehette át ünnepélyes keretek között.
Kiemelt szerepet kap jövőre a határnyitás 25. évfordulója

Kiemelt szerepet kap jövőre a határnyitás 25. évfordulója 

900 fő részvételével, szakmai nyílt nap keretében mutatta be a Magyar Turizmus Zrt. jövő évi marketingtervét, a Budapest Kongresszusi Központban, november 26-án.
Új országmárka koncepciót terveznek

Új országmárka koncepciót terveznek 

A mezőkövesdi négy csillagos Hotel Balneo Zsóry Thermál és Wellnessben tartott konferencián mutatta be a következő esztendőre kidolgozott marketingtervét a Magyar Turizmus Zrt. az Észak-Magyarországi turisztikai régióban tevékenykedő önkormányzatok, TDM-ek, szállásadók, fürdők és vállalkozások képviselőinek.
Egy mosoly többet ér ezer szónál

Egy mosoly többet ér ezer szónál 

A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére, idén harmadik alkalommal ünnepeljük a Turizmus Világnapját hazánkban. A nagyszabású vendégbarát akció célja az, hogy a lakosság és a szakma figyelme a vendégszeretetre fókuszáljon és folytatódjon az a szemléletváltás, szemléletformálás, amelyik révén pozitív lehet már az első benyomás is.

Ökoturizmusban erősít a nemzeti turizmusmarketing-szervezet 

Stratégiai megállapodást kötött a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt.

Nem minden külképviselő lesz diplomata 

Az "egységes állami turisztikai rendszer működtetéséről" szóló miniszteri rendelet csak a külképviseleteken dolgozó turisztikai szakdiplomatákra vonatkozik - tudtuk meg. 
A Magyar Turizmus Zrt. új vezérigazgatója

A Magyar Turizmus Zrt. új vezérigazgatója 

Október 3. óta Denéné Tóth Marianna a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!