Távozik a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója

Távozik a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója 

A Magyar Turizmus Zrt. arról tájékoztatta a turisztikai szakmát, hogy dr. Faragó Péter vezérigazgató új szakmai kihívások elé néz, 2016. április 30-val távozik a társaságtól.

Bemutatták TIMEA-t 

Egy év kihagyás után 2015 decemberében újra megrendezte szakmai nyílt napját a Magyar Turizmus Zrt., az eseményen a szakmabeliek találkozhattak a társaság külképviselőivel is.

Beköszöntött a Gasztroélmények Éve 

Már a tavaly novemberben beharangozott nemzeti marketingterv nyitóeseményére, idén februárra előhúzták a szervezők a pakliból az első Jolly Jokert…

Merre tovább magyar turizmus? 

A hazai turizmus tartós kibontakozásának lehetőségeit és aktuális problémáit gyűjtötte egy csokorba a Figyelő és a Travelo május huszadikán megrendezett közös konferenciája. 
Szállodások, marketingesek is szedik a szemetet

Szállodások, marketingesek is szedik a szemetet 

Ma indul és egész hétvégén tart a TeSzedd! akció, amelyre 115 ezren jelentkeztek az országban. A turisztikai szakma is szedi a szemetet.

A turizmus új vezetőivel tárgyalt a MUISZ 

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöksége bemutatkozó megbeszélésen járt dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkárnál, valamint dr. Faragó Péternél, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójánál.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!