Jön a 100 forintos tojás?

Jön a 100 forintos tojás? 

Vége lesz a ketreces állattartásnak. Az ágazati érintettek figyelmeztetnek, ezzel akár 100 forint fölé is ugorhat egyetlen tojás ára.

Drágulnak idén a magyarok kedvelt autós nyaralási célpontjai 

A horvátoknál majdnem ötödével drágább a tankolás, Olaszországban pedig átszámítva 530 forint körül van a benzin átlagára. Ráadásul Horvátországban az autópálya is többe kerül - hangzott el az RTL Híradóban.
Drágább a fővárosi taxizás

Drágább a fővárosi taxizás 

A Fővárosi Közgyűlés áprilisi döntése nyomán a korábbi 450 forintos alapdíj 700 forintra emelkedik, a kilométerdíj 20 forinttal, a percenkénti várakozási díj pedig 5 forinttal nő.
Skóciába menne? Tudja, hogy drágul az ital?

Skóciába menne? Tudja, hogy drágul az ital? 

Vége az olcsó ivászatnak Skóciában: az edinburghi parlament által hat éve elfogadott, de a hosszas jogi csatározások miatt csak kedden életbe lépett törvény alapján jelentősen emelkedett a kiskereskedelemben forgalmazott szeszfélék árának alsó határa.

Valami bűzlik az autóbuszos személyszállítók körül? 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szerint az autóbuszos személyszállítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjainak egyidejű, nagyarányú emelése miatt akár a kartellgyanú vagy az erőfölénnyel való visszaélés vizsgálata is indokolt lehet. A tárca ezért mielőbbi egyeztetésre és vizsgálatra kérte fel az ügyben hatáskörrel rendelkező Magyar Nemzeti Bank és a Gazdasági Versenyhivatal vezetőit - közölte az NFM csütörtökön.

A turisták számára drágul a londoni közlekedés 

Jövőre átlagosan 2,5%-kal nőnek a londoni tömegközlekedési árak. A munkábajáróknak olcsóbb lesz a bérlet, a kieső bevételt a turisták megkopasztásától várja a brit főváros.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!