Szekszárdi borokkal kísért gourmet vacsora a Duna Gardenben

Szekszárdi borokkal kísért gourmet vacsora a Duna Gardenben 

Makk Norbert, a szekszárdi Bodri Pincészet Optimus Éttermének konyhafőnöke, és Szabó Zsolt, a Duna Garden Étterem és Hotel séfje közös, fúziós gourmet vacsorát készített a Duna Garden vendégeinek szeptember 19-én.
Négycsillagos szálloda nyílt a Soroksári-Duna-ág partján

Négycsillagos szálloda nyílt a Soroksári-Duna-ág partján 

Turisztikai szempontból jóformán kihasználatlan terület a természeti értékekben gazdag Soroksári-Duna-ág. Ezért különösen szerencsés, hogy egy négycsillagos szálloda nyitotta meg kapuit a napokban Pesterzsébeten, közvetlenül a folyóparton.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!