Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.

Videósorozatban készíti el új ételeit a Párisi Passage 

A Párisi Udvar Hotel Budapest étterme új menüjéről ezeket az ételeket és koktélokat egy kis odafigyeléssel akár otthon is az asztalra varázsolhatjuk.

Surliće, a horvát nudli 

Ahelyett, hogy zsúfolásig telepakolnánk az autót otthon készített és vásárolt ételekkel, inkább kóstoljuk meg Horvátországban a helyi finomságokat. Júniusi isztriai és Krk szigeti túránk alkalmával megismerkedhettünk a helyi gasztronómiával, amely minőségi, mindenütt, még a legeldugottabb helyeken is ízletes ételeket kínál, ráadásul megfizethető.
Magyar ételeket kóstolt a híres gasztroblogger

Magyar ételeket kóstolt a híres gasztroblogger 

Emmy egy híres gasztroblogger, aki videón osztja meg élményeit. Egyes országuk tipikus ételeit próbálja ki, a róluk nyert tapasztalatait pedig örömmel meg is osztja oldalán.
Tradicionális magyar ételek és zene az ARAZ-ban

Tradicionális magyar ételek és zene az ARAZ-ban 

A Continental Hotel Budapest ARAZ étterme és a Hungarian FolkEmbassy – Magyar Népzenei Nagykövetség közös projektbe fogott; a magyar ételek és a népzene igényes szórakoztatás keretében a mindennapokba való beemelését tűzték ki célul.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!