Ha falatozol, közben egy szibériai tigrist is etetsz

Ha falatozol, közben egy szibériai tigrist is etetsz 

És ez nem vicc. Ugyanis a Falatozz.hu ételrendelő portál segítségével most az ország állatkertjei is támogathatók.
Nem tudunk lejönni a rántott csirkemellről

Nem tudunk lejönni a rántott csirkemellről 

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál összeállította legnépszerűbb frissensültek tízes toplistáját. A felmérés alapján a rántott húsételek továbbra is toronymagasan vezetnek.
Egyre tudatosabban választunk csomagolóanyagot

Egyre tudatosabban választunk csomagolóanyagot 

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál Falatozz Zölden! Programjának keretében felmérést készített arról, hogy a zöld szemlélet hogyan jelenik meg a fogyasztói szokásokban az online ételrendelés során. A túlnyomó többség már fontosnak ítéli, hogy az éttermek környezetbarát csomagolásban szállítsák ki a rendelést, de még sok a bizonytalanság a csomagolóanyagok szelektív hulladékgyűjtése területén.
Hódít a világkonyha

Hódít a világkonyha 

Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit.
A magyarok ragaszkodnak a kedvenc ételeikhez és éttermeikhez

A magyarok ragaszkodnak a kedvenc ételeikhez és éttermeikhez 

Minden második esetben ugyanabból az étteremből rendelünk és a rendelések egyharmada a szokásos tétel – a Falatozz.hu országos ételrendelő portál felmérése arra kereste a választ, hogy milyen gyakran rendeljük a jól bevált helyekről a már bizonyított fogásokat.

Az ételrendelések közel harmadát már lebomló csomagolásban kérik 

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál Falatozz Zölden! környezettudatos ételrendelési programjához már a partner vendéglátóhelyek 10%-a csatlakozott az indulás óta eltelt hónapokban, és a rendelések 28%-át kérték lebomló csomagolásban a fogyasztók. Bár a program keretében minden rendelést 100%-ban lebomló csomagolásban szállítanak ki, sok múlik azon is, hogy az otthonunkban megfelelően válogatjuk-e szét a háztartási hulladékot, ezért a Falatozz.hu szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tippeket, amelyek segítenek eligazodni a szelektív hulladékgyűjtés világában.

Itt a házhoz rendelt desszertek toplistája 

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál friss desszertfogyasztási szokásokat felmérő elemzése szerint Magyarországon a palacsinta, a somlói galuska és a gesztenyepüré a legnépszerűbb desszertek, a legtöbb édességet pedig februárban, illetve novemberben rendeljük.

A rántott csirkére esküsznek a gyerekek 

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál több száz – a fővárosban és 33 vidéki nagyvárosban található – étterem bevonásával készített elemzést a gyerekétel kínálatról. Az eredmény szerint a felmérésében résztvevő vendéglátóhelyek 10 százalékánál lehet kapni kifejezetten gyermekeknek ajánlott fogásokat.

Ezt rendeli a magyar 

A Falatozz.hu ismét keresi az ország kedvenc házhoz szállító éttermeit. Az ételrendelő portál ezúttal is a közönségre bízza a döntést: a megrendelők voksai döntenek arról, hogy kié legyen az elismerés és a nyeremény.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!