Felhívás az MSZÉSZ LVIII. Közgyűlésének megrendezésére

Felhívás az MSZÉSZ LVIII. Közgyűlésének megrendezésére 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) keresi őszi közgyűlésének helyszínét.
A Budapest Brand felhívása

A Budapest Brand felhívása 

Együttműködő utazásszervező partnereket keresnek.
Az egészségügyi dolgozókért mozgósít az MVI

Az egészségügyi dolgozókért mozgósít az MVI 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete azzal a felhívással fordul a vendéglátásban tevékenykedő kollégákhoz, hogy segítsék a kórházi dolgozók helyzetét azzal, hogy részükre ételt, esetleg süteményt, bejglit juttatunk el – bármit, amire lehetőségünk van.
A Burger King a McDonald'snak kampányol

A Burger King a McDonald'snak kampányol 

A járvány miatt félő, hogy a konkurencia dolgozói is utcára kerülnek, a Burger King ezért arra kéri a vásárlókat, hogy rendeljenek mástól is - írja a hvg.hu.
Várják a jelöléseket a Gundel Károly-díjra

Várják a jelöléseket a Gundel Károly-díjra 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére - számos társszervezet közreműködésével - 2020-ban is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

Német példát üdvözöl a MUISZ 

Mert meggyőződésük, hogy idehaza is szükség van az utazási irodákra a turizmus újraindításához. Az alábbi információt küldték el a Turizmus Online-nak, amelyet változatlan formában közlünk.
Az MTÜ országszerte meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát!

Az MTÜ országszerte meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát! 

A Szent Márton-napi legenda újjáélesztése, szélesebb körben való megismertetése és népszerűsítése érdekében az MTÜ meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát. Keresik azokat a vendéglátóegységeket, amelyek a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve országszerte felelevenítik a hagyományt!

Tehetséges fiatalok jelentkezhetnek 

Az MVI együttműködve a Gundel SZKI-val és a Budapesti Gazdasági Egyetemmel (korábban BGF), segít az EuroSkills, illetve WorldSkills nemzetközi versenyek szervezésében, s a felhívással szeretné a versenyt minél szélesebb körben terjeszteni, annak érdekében, hogy eljusson a tehetséges fiatalokhoz és minél többen jelentkezzenek rá.

Kétmilliárd forintra pályázhatnak a TDM-ek 

2015. november 16-án megjelent a Nemzetgazdasági Minisztérium gondozásában a "Turisztikai szervezetek (TDM) fejlesztése" c. TDM pályázati felhívás, melynek szakmai kidolgozásában a Magyar TDM Szövetség vezetősége is aktívan közreműködött.

Pályázati felhívás vendéglátósok részére 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére számos társszervezet közreműködésével idén első alkalommal pályázatot hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A MUISZ keresi az Év Ifjú Utazási Irodását 

A MUISZ egy kollégának, egy arra érdemes fiatal szakembernek az idei évben is "Az év ifjú utazási irodása" díjat kíván adományozni.

Részvételi lehetőség lengyelországi MICE prezentáción 

A Magyar Turizmus Zrt. lengyelországi képviselete és a Magyar Kongresszusi Iroda közös prezentációt tart Varsóban, melyre várja a lengyel piacon érdekelt szállodák, helyszínek és irodák jelentkezését.

JATA World Travel Fair felhívás 

A Magyar Turizmus Zrt. önálló, mobil installációs standdal vesz részt a 2011. szeptember 29. október 2. között megrendezésre kerülő JATA World Travel Fair (JATA) kiállításon, melyre a japán piacon érdekelt irodák jelentkezését várjuk.

FELHÍVÁS: ÉSZAK-EURÓPAI ROAD SHOW, 2011. NOVEMBER 21-24. 

A Magyar Turizmus Zrt stockholmi képviselete 2011. november 21-24. között skandináv road show-t szervez a stockholmi cseh és lengyel turisztikai képviselettel közösen ”Heart of Europe” címen – tour operator, utazási iroda és média meghívottakkal – Koppenhága-Oslo-Helsinki-Stockholm útvonalon.

ITB Asia felhívás 

A Visegrádi Négyek Országainak turisztikai együttműködése keretében október 19-21. között kerül sor az ITB Asia vásárra.

Study Tour Pályázati Alap 

A Magyar Turizmus Zrt. - Horváth Gergely vezérigazgató 2010. évi decemberi prezentációjának megfelelően - Study Tour Pályázati Alapot képezett, amely Alap felhasználását, és feltételrendszerét az alábbi linkeken olvashatja.

Megjelent a szakdolgozat-pályázat felhívása 

A Magyar Turizmus Zrt. idén 11. alkalommal hirdet pályázatot a felsőoktatási intézmények számára a legjobb turisztikai témájú szakdolgozatok díjazására.

Nyakunkon május 31-e! 

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal vagyoni biztosíték köteles tevékenység folytatására jogosult utazási vállalkozásokra vonatkozó felhívását az alábbiakban olvashatja:

Felhívás szálláshely-szolgáltatóknak 

A Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatósága 2011. június 15. – augusztus 31. között „Élményekkel egészségesen” címmel belföldi, nagyközönségi, a régió nyári forgalmát élénkítő akciót szervez.

Utazás kiállítás: ismét „félidős” ajánlat 

Az Utazás kiállítás szervezői idén külön is gondoltak azokra a kiállítókra, akik a szakmai napok nyugalmát kihasználva, az üzleti kapcsolatok építésére szeretnének koncentrálni a rendezvényen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!