Turisztikai fejlesztések a Fertő-tájon

Turisztikai fejlesztések a Fertő-tájon 

A Fertő-táj önálló turisztikai attrakcióvá válását segítő fejlesztések valósulnak meg jövő nyár közepéig 406 millió forint európai uniós támogatásból a világörökségi terület hat helyszínén - tájékoztatta a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa Egyesület ügyvezetője az MTI-t.

A turizmust is fellendíthetik a fertő-táji fejlesztések 

Több mint százezer hektáron javul majd a természeti és természetközeli élőhelyek állapota 2020-ra, az eddig soha nem látott mértékű európai uniós támogatásoknak köszönhetően - jelentette ki a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára pénteken Sarródon, a Fertő-Hanság Nemzeti Park 836 millió forintos élőhelyfejlesztési projektjének nyitó rendezvényén.
Kolbásztöltés és időutazás a világörökségi napon

Kolbásztöltés és időutazás a világörökségi napon 

A Fertő-táj világörökség 10 településén, 25 helyszínen lesznek kulturális, gasztronómiai és szabadidős programok szombaton, a világörökségi napon. A rendezvény idei újdonsága, hogy bemutatkoznak Magyarország más világörökségei, illetve hungarikumai is – tájékoztatta Ivanics Ferenc, a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa Egyesület elnöke az MTI-t.

Sopron és Fertő-táj 7 csodája 

Elsőre talán kissé különös ötletnek tűnik az online útikönyv publikálása, különösen ingyenesen letölthető verzióban. Ugyanakkor könnyű belátni, hogy a hagyományos, könyv alakban forgatható útikönyvekhez képest számtalan lehetőséget rejt magában az elektronikusverzió, s ezek az újszerű metódusok megragadták a fantáziámat. - Lukács Gábor publikációja

Bringaút, tanösvény és minden, ami ökoturisztika a Fertő-tájon 

385 millió forintból valósul meg komplex ökoturisztikai fejlesztés a Fertő-tájon és az Alpokalján - tudósított az MTI.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!