Vajon léteznek emlékezőtehetséget javító élelmiszerek?

Vajon léteznek emlékezőtehetséget javító élelmiszerek? 

Az emberi kihívások teljesítéséhez a legtöbb esetben jó memóriára van szükség. Ez az oka annak, hogy a memóriafokozó étrend-kiegészítők vagy tabletták miért váltak az utóbbi években annyira népszerűvé. Sokan nem tudják azonban, hogy több élelmiszerrel is javíthatnak emlékezőtehetségükön, és ugyanazt a hatást elérhetik velük, mint az egyébként megkérdőjelezhető kimenetelű memóriafokozó készítményekkel. A Food World News ezeket az ételeket (és italokat) ismerteti.
Úgy néz ki, a randa gyümölcsök egészségesebbek

Úgy néz ki, a randa gyümölcsök egészségesebbek 

Az amerikai Nemzeti Közszolgálati Rádió (NPR) honlapjának egyik cikke azt sugallja, hogy a sérülésekkel tarkított termények elfogyasztása a szemrevalóbbakénál jótékonyabb hatást gyakorol a szervezetünkre. Számunkra az irományt a Fooducate nevű blog beszámolója foglalja össze.

Nem városi legenda a bor jótékony hatása 

Nem városi legenda, hogy a bornak jótékony hatása lehet a szervezetre és akár a pszichére is – erről beszélt a Kossuth Rádióban az italt egészségügyi szempontból vizsgáló egyetemi kutatás vezetője.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!