Gastronomika cikkek

Nagy bejelentést tett a világ legjobb étterme
A koppenhágai Noma nem zár be, de teljesen átalakul – jelentette be René Redzepi séf a San Sebastian-i Gastronomika fesztiválon, amelyről Madary Orsolya, a Magyar Konyha szerkesztője számolt be az InfoRádióban.

Forradalmi időszakát éli a magyar konyha
Bekerültünk a világ gasztronómiai centrumába - értékelte a magyar szereplést a Gastronomika világkongresszuson Bíró Lajos séf kedden, a San Sebastianban tartott nemzetközi sajtótájékoztatón.

A tévhiteket igyekeztek eloszlatni a magyar séfek a gasztronómiai világkongresszuson
A magyar gasztronómiáról élő tévhiteket igyekeztek eloszlatni a magyar résztvevők kedden a spanyolországi San Sebastiánban, a Gastronomika konferencián tartott előadásaikban.
Magyarország a díszvendég a nemzetközi csúcsgasztronómiai rendezvényen
Alig egy héttel a San Sebastián-i filmfesztivál után a filmcsillagokat nemzetközi sztárséfek váltják az észak-spanyolországi tengerparti városban, ahol a vasárnap elkezdődött, Gastronomika elnevezésű gasztronómiai konferencián Magyarország a díszvendég.
Magyarország díszvendég a világ legrangosabb gasztronómiai kongresszusán
Díszvendégként vehet részt Magyarország az egyik legrangosabb gasztronómiai világkongresszuson, a Gastronomikán, amelyet október 2. és 5. között rendeznek meg a baszkföldi San Sebastiánban.
Gasztroguruk látogatnak Budapestre
A Magyar Konyha gasztronómiai magazin meghívására február 3-6. között Budapesten tartózkodik a spanyol és egyben az európai gasztrovilág két jelentős képviselője, Roser Torras, a baszk Gastronomika konferencia elnöke és Xavier Agullo az El Mundo napilap és több más gasztronómiai folyóirat kolumnistája.