Több mint százan ragadtak lapátot vasárnap a Rómaiért 

Második nyilvános közösségi evezős programját tartotta meg vasárnap a Maradjanak a Fák a Rómain civil csoport.

Magasabbra emelik a Hármas-Körös gátját 

A mértékadó árvízszintnél csaknem egy méterrel magasabbra emelik a Hármas-Körös jobb parti, csaknem öt kilométer hosszú gátját Gyomaendrőd térségében - közölte a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kövizig) az MTI-vel.

Kerítés mentén épülhet a gát a Rómain 

Rendkívüli ülésen tartott a Fővárosi Közgyűlés 2018. június 13-án. A testület támogatta, hogy a Csillaghegyi-öblözet árvízvédelmével kapcsolatban – az ügyben felkért tudós társaság többségi javaslata alapján – a Dunával párhuzamos védmű a kerítések nyomvonalában húzódjon, ezt a változatot terveztetik tovább — olvasható Fővárosi Közgyűlés honlapján.

Fergeteges Forma-1-es forgalom Ferihegyen 

Nagy a nyüzsgés a Ferihegy 2. Terminálján és a kisgépes terminál ún. légi és földi oldalán is. A 30. Magyar Nagydíjra érkező nézők mellett az 1. Terminál előtti beton előtéren egyre több magánrepülőgép sorakozik, míg a parkolóban a közel 40 fokos hőség ellenére több tucat rajongó várja a Forma-1 legnagyobb sztárpilótáit. A következő egy-két napon még folyamatosan érkeznek a versenyzők, a csapatok, illetve a versenyszervezők Budapestre - közölte csütörtökön a Budapest Airport.
„Ez egy igazán egyedi lounge!”

„Ez egy igazán egyedi lounge!” 

- állapította meg Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója szerdán, az új Celebi Platinum lounge megnyitó ünnepségén, a Ferihegy 2B terminálján.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!