Omán és a Fülöp-szigetek a Haris Travel Club kínálatában

Omán és a Fülöp-szigetek a Haris Travel Club kínálatában 

Számos újdonságot tartalmaz a Haris Travel Club most megjelent, 2016-2017-es Tél-Tavasz katalógusa.
Jack Sparrow kapitány és a pápa nyári rezidenciája

Jack Sparrow kapitány és a pápa nyári rezidenciája 

Libalakomával lepte meg viszonteladó partnereit őszi-téli programmagazinjának bemutatóján a több mint 20 éves múltra visszatekintő Haris Travel Club, amelynek útjain a Karib-tenger kalózainak nyomába eredhetünk, vagy megnézhetjük a pápa nyári rezidenciáját.
Elveszett az útlevél? Nem gond!

Elveszett az útlevél? Nem gond! 

Az utazási szakmában dolgozóknak fel kell készülniük a legváratlanabb eseményekre, gyakran kell megoldaniuk megoldhatatlannak tűnő problémákat. A minap az egyik körutazásokat szervező hazai irodának adott komoly feladatot egy eltűnt útlevél.

Előfoglalás-özön a Haris Travel Clubnál 

Haris Ernő szerint, aki 1979 óta vezeti a cégét, míg a tavalyi év rosszabb volt 2011-nél is, idén az előfoglalási adatok eddig sosem volt magas szintet értek el. A megnövekedett érdeklődést igazolta a hétvégi, immár 14-ik alkalommal megtartott  „Évadnyitó" kirándulásuk is, melyen a résztvevők hat buszt töltöttek meg.

Mit kérdezett a jereváni gyümölcsárus a magyaroktól? 

A baltás gyilkos katonatiszt egy héttel ezelőtti kiadatása Azerbajdzsánnak komoly nemzetközi visszhangot kavart. A lépést követően Örményország megszakította diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal. Ilyen előzmények után indult szeptember 11-én 12 napos Örményország-Grúzia-Azerbajdzsán körutazásra a Haris Travel Club turistacsoportja.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!