Michelin-csillagos étterem séfje tanítja egy szegedi középiskola diákjait

Michelin-csillagos étterem séfje tanítja egy szegedi középiskola diákjait 

Bernard Fournier francia séf, egy olaszországi Michelin-csillagos étterem konyhafőnöke egy Erasmus+ program keretében szervezett workshopon adja át tudását.
Közép-Európa legtehetségesebb fiatal szakácsa magyar!

Közép-Európa legtehetségesebb fiatal szakácsa magyar! 

Miután a közép-európai régió legtehetségesebb fiatal szakácsai kulináris bátorságukról tettek tanúbizonyságot, Koppány Levente nyerte a megmérettetést, és ő vehet részt a S.Pellegrino Young Chef milánói döntőjében 2020. május 8–9-én.

Módosult a 'Young Sommeliers' versenykiírása 

A Chaîne új kiírása szerint május 13-ig lehet jelentkezni az ifjú sommelier tehetségek nemzeti válogató versenyére.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!

Group travel: next stop the Grand Est!

Group travel: next stop the Grand Est! 

The Grand Est is a must-see destination for group travel lovers. With its historic cities and unspoilt natural landscapes, this rich, diverse region offers an unrivalled range of experiences.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.