United Airlines-vezér: most vegyen karácsonyra repjegyet az USA-ba!

United Airlines-vezér: most vegyen karácsonyra repjegyet az USA-ba! 

A helyzet fokozatosan javulni fog, de csak jövő nyárra fogunk visszatérni a megszokott kihasználtsághoz és a normál utaslétszámhoz, mondta minap egyik nyilatkozatában Scott Kirby, az egyik legnagyobb amerikai légitársaság, a United Airlines vezérigazgatója.
Nem lehet jegyet venni a közelgő téli olimpiára

Nem lehet jegyet venni a közelgő téli olimpiára 

Az ok természetesen a Kínában is megjelenő omikron-járvány elleni védekezés.

Online is váltható jegy a szentendrei HÉV-re 

Tesztjelleggel csütörtöktől online is vásárolható kiegészítő jegy a szentendrei (H5) HÉV vonalára; az új lehetőség először csak a vonal Budapest közigazgatási határán kívüli szakaszán érhető el - tájékoztatta a MÁV Start Zrt. az MTI-vel.

Több nyelven tud majd a vandálbiztos jegyautomata 

A jövő év elejétől ütemezetten 300 db teljesen új, a mai kor követelményeinek megfelelő, a legtöbb jegy- és bérlettípust árusító, érmét és bankjegyet elfogadó és visszaadó, valamint bankkártyaterminállal rendelkező jegykiadó automatát üzemel be a főváros.

Átmenetileg nem lehet vonatjegyet venni a neten 

Az MÁV-START internetes jegyértékesítési rendszere technikai okok jelenleg nem elérhető, a jegykiadó automaták az ország egész területén nem üzemelnek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!