5 földrész, 81 ország és 161 program a Proko Travel 2024-es kínálatában

5 földrész, 81 ország és 161 program a Proko Travel 2024-es kínálatában 

Olyan különlegességekkel bővült a repertoárjuk, mint a Yellowstone és Chicago, a "Lappföld téli varázsa" vagy épp "Az ünneplő Sri Lanka".
Számos újdonsággal nyitja a szezont a 25 éves Haris Travel Club

Számos újdonsággal nyitja a szezont a 25 éves Haris Travel Club 

Haris Ernő ügyvezető szavaival, a Bosnyák téri Páduai Szent Antal-plébániatemplom kezdődött az idén 21. alkalommal megrendezésre kerülő a szezonnyitó kirándulás. Köszöntőjében felelevenítve az 25 éves Haris Travel Club utazási iroda történtének kezdetét.

Újdonságok a Kartago Tours-tól 

Nosztalgiavonatozással tette különlegessé katalógusbemutatóját a Kartago Tours, amely idén 16 desztinációt kínál az utasok számára. 

Megjelent a Haris Travel Club téli katalógusa 

Megjelent a Haris Travel Club 2017-18 évi téli-tavaszi katalógusa, mely ezúttal is rendkívül tartalmas, sokszínű programokat kínál az utazni vágyóknak. Az immár 23 éve működő iroda idei második katalógusában 5 földrész 76 országába invitálja utasait — tudtuk meg pénteken a Haris Travel Clubtól.
Újdonságok a Fehérvár Travel téli katalógusában

Újdonságok a Fehérvár Travel téli katalógusában  

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2017/18.évi téli katalógusa. A 92 oldalas kiadvány 54-féle társasutazást kínál 103 időpontban. Ezek között 31-féle egzotikus és 23-féle európai buszos utazás található.

Mit kínál a TUI a télre? 

Október 4-én a Gerbeaud Cukrászda Átrium termében megtartotta 2012-es téli katalógusbemutatóját a TUI csoport.  
OTP Travel katalógus bemutató Bledben

OTP Travel katalógus bemutató Bledben 

Különleges helyszínen, a szlovéniai Bledben található négycsillagos SAVA Hotel Golf konferenciatermében ismertette Lerch Edit kiutaztatási üzletágvezető a cég idei évben foglalható útjait a meghívott partnerirodáknak. 
Az Unitravel katalógusbemutatóján jártunk

Az Unitravel katalógusbemutatóján jártunk 

Az Unitravel három új katalógust adott ki a 2012-es nyári szezonra: a repülős és buszos üdülések, a kulturális körutak és az egyéni üdülések közül válogathatnak a nyaralni vágyók, tudtuk meg az utazási iroda kedden tartott bemutatóján.

Green Travel és Hilton - Hát persze hogy katalógusbemutató! 

Február 24-én, több mint 250 fővel lezajlott a Green Travel 2012-es katalógusainak bemutatója a budai várban található Hilton Hotelban.
Katalógusbemutató: bővül a Kartago Tours nyári kínálata

Katalógusbemutató: bővül a Kartago Tours nyári kínálata 

Új desztinációk is szerepelnek a jól bevált úti célok mellett a Kartago Tours nyári kínálatában, amellyel szerdán a budapesti Ramada Plaza hotelben ismerkedhetett a szakmai közönség. Új úti célok 2012-ben a görög Kos szigete, a spanyolországi Costa Brava és Ciprus.

Észak-Ciprust is programozza idén a Taurus Reisen 

Pénteken tartotta katalógusbemutatóját a Taurus Reisen a Boscolo Budapest Hotelben, ahol számos újdonságról számolhatott be az utazási iroda az idei évre vonatkozóan.

Új török szállodák a Sun & Fun nyári kínálatában 

Törökországi partnereivel együtt mutatta be 2012-es katalógusát a Sun & Fun Holidays hétfőn a budapesti Corinthia hotelben. 

Sikerrel zárta a szezont az Aeolus  

2012. december 7-én a szlovákiai Apponyban, a négycsillagos Chateau Appony kastélyszállóban bemutatásra került az Aeolus Utazási Iroda új nyári katalógusa - tájékoztatta a Turizmus Online-t az iroda.

A REWE előtt a Balaton jövő évi kínálata 

Már a 2012-es balatoni turisztikai kínálat mutatkozott be a REWE csoport rendezvényén.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!