Ottalvásra buzdít Székesfehérvár

Ottalvásra buzdít Székesfehérvár 

A székesfehérvári Turisztikai Kft. kezdeményezésére egy különleges ajánlattal várják a város turisztikai szolgáltatói az újranyitás időszakában a látogatókat - tájékoztatta szerkesztőségünket a társaság.
Új konzoricum alakult a Dunamente turizmusáért

Új konzoricum alakult a Dunamente turizmusáért 

A magyarországi Komárom-Esztergom megye területén működő 5 turisztikai desztináció menedzsment (TDM) szervezet (helyi szintű szervezetek: Tata és Környéke Turisztikai Egyesület, Komáromi Turisztikai Egyesület, Dorog és Térsége Turizmus Egyesület, Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület; térségi szintű szervezet: Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft.), valamint a Szlovákiában, az Észak-Komárom és Párkány közötti területen működő Dunamente-Podunajsko OOCR TDM-szervezet szakemberei 2018 tavasza óta több alkalommal találkoztak annak érdekében, hogy szakmai munkájukat összehangolják.

Kedvezménykártyákkal csalogatják a turistákat Rómába 

A vatikáni és a római múzeumok belépőjegyein és a tömegközlekedésen is takarékoskodhatnak a szentévben az olasz fővárosba érkező hívők és turisták a nekik kínált kedvezménykártyákkal.
Átvehetők a MUISZ-kedvezménykártyák

Átvehetők a MUISZ-kedvezménykártyák 

A személyes átvétel előtt részletes információt is találhatnak a tagok a kártyával járó előnyökről.

Pár hét múlva indul a MUISZ-kedvezménykártya 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége március 26-án tartotta elnökségi ülését a Hotel Marmarában. 
Kedvezménykártyát ad ki a harkányi TDM

Kedvezménykártyát ad ki a harkányi TDM 

Más városokhoz hasonlóan idén Harkány is bevezeti saját kedvezménykártya rendszerét, amelynek tesztelése, már a nyár közepén elindult. 
Turisztikai kártya Tokaj-Hegyalján is

Turisztikai kártya Tokaj-Hegyalján is 

Dél Tokaj-Hegyalja mintegy 30 szolgáltatója fogott össze, hogy a minőség jegyében elindulhasson a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Turisztikai Kedvezménykártya program.

Kedvezménykártya is segíti idén a szilvásváradi turizmust 

Folyamatosan nő a Szilvásváradot felkereső vendégek száma. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!